نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: یکی بیاد برام اپاچی رو درست کنه فوری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    106
    تشکر تشکر شده 
    227
    تشکر شده در
    174 پست

پیش فرض پاسخ : یکی بیاد برام اپاچی رو درست کنه فوری

اقا من به این یوزر secure_host سرورم رو دادم کانفیگ کرد شب اولش بد نبود شب دومش لود سرور رفت بالای 100

و من به ایشون زنگ زدم و جریان رو گفتم
    در ضمن ایشون بابت مشکلی که روی ÷ورت 80 ایجاد شده بود هم 20 تومان از من گرفت ولی مشکل رو حل نکرد ( حالا شاید قابل حل نبوده بگذریم)

من با ایشون روی 200 تومان توافق کردم و ایشون قرار شد اpاچی رو طوری کانفیگ کنه که کارایی مناسبی داشته باشه اما متاسفانه اینطور نشد و بسیار غیر عادی بود مصرف سرور

بعدش دیدم مشکل حل بشو نیست و سرور رو به مدت 6 ساعت س÷ردم به ایشون بازم نتونستن حل کنن

ولی من 100 به حساب ایشون واریز کردم بابت کاری که برام بجز ضرر چیزی نداشت فقط بخاطر این واریز کردم که اذیت شدن و وقتشون گرفته شده (کسی دیگه اگه بود این کارو نمیکرد)
    و از کانفیگ ایشون تنها چزی که نسیبم شد 11 ساعت دان بودن سرور برای نصب مجدد سیستم عامل بود ! اما بازم نخواستم به روی ایشون بیارم گفتم بگذریم اتفاقیه که افتاده خوب نیست صداشو در بیارم

در آخر با ایران کانفیگ اقای محمدی تماس گرفتم و با ایشون حدود 10 دقیقه ای صحبت کردم و ایشون سرور رو چک کردن و خودشون در جریان هستن (همون سروری که برای چت روم کانفیگ کردند با انجین ایکس)

و اقای محمدی (ایران کانفیگ) برام مجدد با سیستم عامل جدید کانفیگ کانفیگ کرد و در مقابل این کانفیگ مناسب فقط 90 تومان هزینه گرفت و الان سرور تا 700 انلاین چت روم هم سا÷رت میکنه آن هم بدون راه اندازی کش بر روی سرور

من این سه چهار روزه هم مریض بودم هم درگیر امتحانات و امشب هم اومدم یه سری بزنم به اینترنت و سایت و سرور
    فقط خواستم بگم من مرض ندارم حق کسی رو بخورم اگه کانفیگ شما خوب بود مگه دیوونه بودم این کارو بکنم؟ و بدم دست یکی دیگه از اول کانفیگ کنه
    اگه اینجور ادمی بودم چر با ایران کانفیگ این کارو نکردم؟
    بخدا این ایران کانفیگ اگه 90 تومان دیگم بخواد ارزش داره براش واریز کنم چون کارش با کیفیت هست
    اگه سرور عوض کنم حتما کانفیگش رو میدم دست ایران کانفیگ و حتی ÷ولشو قبل از انجام کانفیگ هم بخوان میدم

اینو همیشه به یاد داشته باشید من حروم و حلال حالیمه و بابت کاری که برام انجام نشده هزینه ی نخواهم داد و اگر هم کاری برام انجام بشه حاضرم حتی 2 برابرشو بدم

موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از bl4ck به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)