با سلام
من عضو کوچکی از خانواده وبهاستینگ ایران هستم!
همینک نزدیک 6 سرور فعال از سه دیتاسنتر مختلف دارم و مشتریان کثیری بر روی آنها وجود دارد و در این انجمن نیز فعالم ( این آی دی ساختگیست ! )
ما در 15 روز پیش یک شخصی رو یک سرور به او دادیم و سی پنل را برایشان نصب کردیم ، بعد از گذشت 10 تا 12 روز از استفاده از سرور ، سایت ایشان هک شد و کل اطلاعات آنها پرید!
حالا این مشتری بی اخلاق ما ضمن بیان هرچه توهین و بد و بیراه به بنده خواستار بازگشت کل وجه شان هستند و از ما طلب کارند که چرا بک آپ از سرورشان نگرفته ایم !!! گفته اند علیه ما شکایت می کنند و در اینترنت آبروریزی !
ایشان اصلا قبول نمی کنند که سرور با هاست اشتراکی فرق می کند و اگر هاست اشتراکی بودند وظیفه بک آپشان با ما است و الان که سرور هستند وظیفه بک آپ با خودشان است ولی قبول نمی کنند.
ما هم ذکر کردیم با ذکر اولین خطی که علیه ما تهمت بزنند از ایشان شکایت می کنیم ( شنیدم 6 ماه حبس و 13 میلیون جریمه داره تهمت بیجا زدن به شخص یا شرکتی در محیط اینترنت )
حال ! چگونه با این مشتری خاطی برخورد کنیم ؟؟ به شخصه اعصاب بنده را به شدت خط خطی کرده و مرتب تماس می گیرد و وجهی که دیتاسنتر آنرا پس نمی دهد را از ما میخواهد
فوق العاده جوشی و بد دهن هستند و مدام تهدید می کنند .
حتی به این آقا گفتم شما 2 نفر رو که قبول داری بیار وسطمون قاضی قضاوت کنن ولی باز مرغشون 1 پا داره!
در صورت درج اولین خط این آقا در محیط مجازی قصد شکایت شدید الحن از ایشان را داریم چرا که آبروی 2 ساله ای که ذره ذره و با خوشرویی جمع کرده ایم را نمی خواهیم شخصی اینگونه با جهل بر باد دهد .
در صورتی که نیاز به شکایت بود از طریق دادسرای شهر اقدام کنیم یا از پلیس فتا پیگیر مسئله باشم ؟
با تشکر از همفکری شما همکار گرامی