نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

موضوع: واگذاری - دریم سرور [ همکارا مطالعه کنند ]

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن DreamServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

2 واگذاری - دریم سرور [ همکارا مطالعه کنند ]

سلام به همه ی دوستان عزیز و به خصوص همکاران عزیز

دوستان عزیز ما طبق این تاپیک
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/66910/
    اومدیم و پایان فعالیت رو اعلام کردیم.

بعد از اون هم جناب امیر کشاورز و ابراهیمی اومدن و دیشب اعلام کردن که نمیخوان سرویس ها رو! :| من دیگه به خدا سر به هوا شدم.
    آماده واگذاری کلیه سرور های مجازی که شامل 100 عدد حدودا هستن به یکی از دوستان هستیم من 21 دسامبر واگذار کردم و گفتم اگه میخواید انتقال بدید ولی دوستای عزیزمون گفتن باشه بعد از 1 روز گفتن همین سرور ها رو تمدید میکنیم بعد از 3 روز جواب ندادن به من و یکی در میون روز 4م هم که دیشب باشه به من گفتن که میدیم به مسعود و خودمون راه میندازیمش [ جدا و انصافا اگه رعایت کنید دیگه من وقتی با اون وضعیت واگذار کردم که نمیتونم بیام و دنبال نفر بعد بگردم ] من هم جواب دادم خب دمتون گرم بازم معرفت داشتید گفتید و میدید به یکی دیگه من صبح که بلند شدم از خواب شروع کردم زنگ زدن به آقای ابراهیمی که باز هم جوابی دریافت نکردم و به امیر اس ام اس دادم که بعله اینجوریه و این یوزر های ما رو میخواید چه کار کنید.
    بنده خدا جناب صالحی هم به من اس ام اس دادن چون بله تو این 5 روزی که نبودم پهنای باند سرور ها تموم شده سرور ها هم ساسپند شدن.
    دوستان عزیز واقعا من عذر میخوام ولی سرور ها 3 تاشون رو میخوام انتقال بدم که 100 تا یوزر هست فکر میکنم.
    یه دونه از سرور ها رو خودم تمدید کردم و یوزر ها هم اوکی هستن و از اون نظر مشکلی نداره که اون سرور رو مستقیم خرید کرده بودم ولی این سرور ها روی پنل رسانگار و دست ایشون هستن.
    حالا ما رو با اسم خوب میشناسید ، بدی کردیم یا خوبی بازم ببخشید .

الآن از همکارای عزیز هر کدوم بتونن کمک به ما بکنن ممنونشون میشم .
    من نت نداشتم این چند روز فقط گاهگداری از کافی نت انلاین شدم ( یه موضوعاتی پیش اومده که مفصل هست گفتنش ) الآن هم از کافی نت آنلاین شدم دوستان لطفا یه پیشنهاد و هر چی دوست دارید بگید که حل شه.
    کله اعتبار من رو بردن زیر سوال.
    کسی رو هم مقصر نمیدونم و خودم مقصرم این رو قبول دارم ولی الآن وقت سرزنش کردن نیست و الآن موقع حل کردن هست پس سرزنشم نکنید در این مورد . من هم نهایت کاری که میتونم بکنم اینه که بهتون همه ی اطلاعات رو بدم و همه ی دسترسی ها رو .

دوستان واقعا معذرت میخوام.
    شرمنده همه ی دوستای گلم شدم.
    با شماره تلفن بنده تماس بگیرید : 09358206928

امیر حسین سعیدمهر
    نمیدونم مدیر قبلی ، الان حالا در هر صورت دریم سرور!
    ویرایش توسط DreamServer : December 26th, 2012 در ساعت 09:51 دلیل: غلط املایی

2. تعداد تشکر ها ازDreamServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)