سلام به همه ی دوستان عزیز و به خصوص همکاران عزیز
دوستان عزیز ما طبق این تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f118/66910/
اومدیم و پایان فعالیت رو اعلام کردیم.
بعد از اون هم جناب امیر کشاورز و ابراهیمی اومدن و دیشب اعلام کردن که نمیخوان سرویس ها رو! :| من دیگه به خدا سر به هوا شدم.
آماده واگذاری کلیه سرور های مجازی که شامل 100 عدد حدودا هستن به یکی از دوستان هستیم من 21 دسامبر واگذار کردم و گفتم اگه میخواید انتقال بدید ولی دوستای عزیزمون گفتن باشه بعد از 1 روز گفتن همین سرور ها رو تمدید میکنیم بعد از 3 روز جواب ندادن به من و یکی در میون روز 4م هم که دیشب باشه به من گفتن که میدیم به مسعود و خودمون راه میندازیمش [ جدا و انصافا اگه رعایت کنید دیگه من وقتی با اون وضعیت واگذار کردم که نمیتونم بیام و دنبال نفر بعد بگردم ] من هم جواب دادم خب دمتون گرم بازم معرفت داشتید گفتید و میدید به یکی دیگه من صبح که بلند شدم از خواب شروع کردم زنگ زدن به آقای ابراهیمی که باز هم جوابی دریافت نکردم و به امیر اس ام اس دادم که بعله اینجوریه و این یوزر های ما رو میخواید چه کار کنید.
بنده خدا جناب صالحی هم به من اس ام اس دادن چون بله تو این 5 روزی که نبودم پهنای باند سرور ها تموم شده سرور ها هم ساسپند شدن.
دوستان عزیز واقعا من عذر میخوام ولی سرور ها 3 تاشون رو میخوام انتقال بدم که 100 تا یوزر هست فکر میکنم.
یه دونه از سرور ها رو خودم تمدید کردم و یوزر ها هم اوکی هستن و از اون نظر مشکلی نداره که اون سرور رو مستقیم خرید کرده بودم ولی این سرور ها روی پنل رسانگار و دست ایشون هستن.
حالا ما رو با اسم خوب میشناسید ، بدی کردیم یا خوبی بازم ببخشید .
الآن از همکارای عزیز هر کدوم بتونن کمک به ما بکنن ممنونشون میشم .
من نت نداشتم این چند روز فقط گاهگداری از کافی نت انلاین شدم ( یه موضوعاتی پیش اومده که مفصل هست گفتنش ) الآن هم از کافی نت آنلاین شدم دوستان لطفا یه پیشنهاد و هر چی دوست دارید بگید که حل شه.
کله اعتبار من رو بردن زیر سوال.
کسی رو هم مقصر نمیدونم و خودم مقصرم این رو قبول دارم ولی الآن وقت سرزنش کردن نیست و الآن موقع حل کردن هست پس سرزنشم نکنید در این مورد . من هم نهایت کاری که میتونم بکنم اینه که بهتون همه ی اطلاعات رو بدم و همه ی دسترسی ها رو .
دوستان واقعا معذرت میخوام.
شرمنده همه ی دوستای گلم شدم. با شماره تلفن بنده تماس بگیرید : 09358206928
امیر حسین سعیدمهر
نمیدونم مدیر قبلی ، الان حالا در هر صورت دریم سرور!