نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 391

موضوع: vps وارز رايگان براي 9 ماه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

پیش فرض پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه

چقدر اسپم خدا بخیر کند 10 تا مدیر میخواد بیاد این اسپم ها رو پاک کنن[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

والا شرکت های خارجی به شهروند های خودشون تو امریکا و اروپا اینطوری سرویس نمیفروشن اون موقع شما میخواهید به ایرانی ها بفروشید

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط eh3an نمایش پست ها
    آخه همه هاستینگ ها به ما وعده داده بودند که تا آخر پشتیبانی میکنند ! تا کار و بارشون سکه شد مارو ول کردند و رفتند و یا از ما درخواست پول برای سرور کردند .
    هاست ایران که به ما گفته بود ما اسپانسر میشیم و بعد از یه مدت به ما گفت تمام تبلیغ های موجود در صفحه اول متعلق به ماست و ...
    شرکت دیان داده پارس { توجه کنید شرکت } به ما گفت اصلاً سایتتون برای ما مشتری نیاورده سرور ما هم نمیکشه پی سی ول را پشتیبانی کنه از لحاظ سخت افزاری و نیروی انسانی در پشتیبانی و دستور فرمودند آقا پول بدید براتون سرور بگیریم در صورتیکه انقدر سرشون شلوغ شده بود که 2 نفر را استخدام کردن جهت پشتیبانی آنلاین ....

خدا وکیلی تنها شرکت های معتبر که قبولشون دارم که حرفشون حرف هست و اطمینان دارم که اطلاعاتم جایی درج نمیکنه اینا هستند :
    1 . گروه سایه { prohosting.ir }
    2 . شرکت نگاه روشن {parsdev.ir}

ولی متاسفانه سرورهایی که خریداری میشه توسط web host admins سرور هایی هست که فقط رفع نیاز هست !
    نه بهترین سرور موجود !

حالا شما بیا سر من داد بکش یا سوتی بگیر !

---------- post added at 12:48 am ---------- previous post was at 12:40 am ----------

عزیز من سایت من p30vel.ir هست . حالا برو الکسا چک کن !
    حالا بر گوگل چک کن !
    بچه خوب مگه اونا سایت من هست که بخوام ....
    یه ذره فنی بحث کن . من از لحاظ بازدید نگفتم از لحاظ سیستم و کد نویسی و همچنین ...
    اینا بعد از یه مدت ببین چطور میترکونن ! در ضمن سایت شرکت مزدا هم در حال طراحی و کد نویسی توسط شخص بندست !

نه ..... ! به جای کل کل با من برو به اون مغزت فشار بیار !

انشاءالله بهت vps برسه ! من که نیومدم بگم از من بخر . من که پاچه دوستمون و نگرفتم ... !
    من دارم اطلاعاتی میپرسم از ایشون که چه نظریه ای داره ! شاید واسه من هم مفید بود .
    حالا برو الکسا چک کن

ببخشید اینجا مگه بحث پی س ی و ل هستش که اومدید از خودتون تعریف میکنید
    ویرایش توسط akbar123sat : December 29th, 2009 در ساعت 02:00

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)