نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: پروژه شکست خورده ایرانسل ( وای مکس )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Roka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    386 پست

پیش فرض پاسخ : پروژه شکست خورده ایرانسل ( وای مکس )

اکبر جان ، شما این همه زحمت میکشی که حرفتو ثابت کنی ، ولی باز داری حرف منو ثابت میکنی !! و ناخواسته از ایرانسل حمایت میکنی !

من یه مدت میخواستم سرویس Wi-Fi راه بندازم
    اول یه خورده آمار گرفتم و سئوال پرسیدم از کسایی که میشناختم و براشون توضیح دادم که چی هست و هر کی اوکی میداد اسم و مشخصاتشو نوشتم ! توی دو هفته تقریباً 400 کاربر جمع شد توی یه شهر خیلی کوچیک که 80 هزار جمعیت داره !

یعنی همین که راه مینداختم خیلی بیشتر از خیلی زود جواب میداد پروژه ام
    وقتی رفتم مخابرات ، همین که سلام علیک کردم با مسئول مربوطه و پروژه رو براش توضیح دادم ، تنها لطفی که کرد با لگد نزد بهم !
    هر چی از دهنش در اومد بهم گفت

منظور حرفاش هم این بود :

اگه ما به شما این مجوز بدیم ، مخابرات چیکار کنه ؟ چحور سود ببره از پروژه شما ؟
    شما هر چند تا کاربر بخواید میتونید بهش سرویس بدید و ما هیچ نظارتی نداریم
    مثلاً DSL به ازاء هر کاربر ما 3 هزار تومن دریافت میکنیم و همچنین کلی نظارت داریم به شما !
    اما سرویس شما همه چیز دست خودتون هست و ما هیچ آماری نمیتونیم بگیریم و از این حرف های چرت که اینقدر اعصابم خورد شد که واسه یه لحظه انگار قرص توهم زا خورده بودم صورت طرف مثل یه الاغ شد برام که داره ار ار میکنه !!!!

دوست من وقتی مسئولین مخابرات ما این همه تو فکر جیبشون هستند و جلوگیری میکنند از سرویس هائی که به نفع فروشنده و مردم هست
    وقتی یه شرکت مثل ایرانسل میاد این همه سرمایه مالی و اعتباری میزاره وسط ، شما به چه حقی اینجوری زیر سئوال میبرید ؟

در ضمن ، بحث سر سرویس وایمکس هست ، نیازی نیست شما هزینه اینترنت توی کشور های دیگه رو به ما بدی !

همه کسانی که توی این سایت فعالیت میکنند همه این آمار ها رو دارند ! یا حد اقل یه سرج گوگل رو بلدند !
    اگه شما فقط خبر سایر کشور ها رو داری ، من که خودم اونجاها بودم و دیدم و وقتی که هر فایل دانلود میشد و سرعت رو میدیدم نفسم میگرفت از عصبانیت از دست مخابرات ....

به هر حال ، مثل اینکه حرف با شما فایده ای نداره ! فقط دلتون میخواد یه چیزی بگید ، شرق رو به غرب میزنید تا حرف خودتون رو به کرسی برسونید

امیدوارم دفعه دیگه که خواستید حرفی بزنید بیشتر فکر کنید !!

موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از Roka به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)