نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 76

موضوع: *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ServerDL.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,043
    تشکر تشکر شده 
    1,393
    تشکر شده در
    977 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*

نقل قول نوشته اصلی توسط sshiran نمایش پست ها
    با عرض پوزش
    من از اقای هوشیار سرویس دارم و میخوام چند نکته رو اینجا مطرح کنم که اگه خودشون حداقل اینجا میان ببینن و پیگیری کنن چون من که هیچ جوره نتونستم باهاشون در ارتباط باشم
    اول اینکه شماره های که ما از شما داریم موبایل ها خاموش هستند که اگه مشکلی که میگید رو دارید قابل درک و قبول هست اما شماره ثابتی که ما از شما داریم و بنده امروز با اون تماس گرفتم به بنده گفتن شما مثل اینکه کلاه برداری کردید و جمع کردید و رفتید کار به شکایت کشیده و حتی مامور هم اومده و از این داستان ها من نمیخوام شایعه پراکنی کنم ولی گفتم در جریان باشید اگه به غیر از این هست شخصی که پشت تلفن به مشتری ها این حرف رو میزنه فقط باعث افزودن مشکلاتتون میشه .
    از طرفی میگید رنج ایپی 5.9.195 مشکلی نداره و کار میکنه ولی از امروز اون هم قطع شده همچنین فاکتوری که بیشتر از یک هفته پیش صادر شده بوده برای سرویس من و من هم پرداخت کرده بودم دیروز متوجه شدم که اقدام به تمدید اون نکردید .
    قصد جسارت و یا توهین ندارم ولی مشکلی که این وسط هست همه کاربران شما توی این انجمن عضو نیستند تا اطلاعیه که میگذارید رو ببینند از طرفی دامنه خودتون رو میتونید روی یک هاست و یا جای دیگه موقت بالا بیارید تا به مشکل کاربرا رسیدیگی تا اعتماد از بین نره یا حداقل یکی باشه که پاسخ گوی تلفنی و یا به هر نحوه دیگه ای باشه که بلا تکلیف نمونیم .

دوست ندارم این حرف رو بگم ولی من الان نمیدونم کی راست میگه کی دروغ
    من هم همین نظر رو دارم و با همون شماره ها چندین بار تماس گرفتم !
    واللا از وقتی سایت ما قطع شد دیدیم اینقدر مشکل داره ایجاد میشه خودم شخصا دامین رو بر روی یک بک آپر یکماه پیش پارک کردم که جا داره همینجا از مدیریت طلاهاست دات کام تشکر کنم که برای پیدا کردن این نسخه پشتیبان من بسیار زحمت کشیدند .
    اگه این نسخه رو من نداشتم رسما باید بدبخت می شدم !
    امیدوارم امروز دوشنبه که دیتاسنتر باز هست بتوانید از طریق تلفن مستقیم یا تیکت به سرانجام این مووضوع برسید و سایر کاربران از جمله خودمر و از این مشکل آگاه سازید !
    انشالله که همه چیز حل شود

با تشکر
    افشار
    سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
    Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
    ------------- ( فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان - کلیک ) ( نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران - کلیک ) -------------
    آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15

2. تعداد تشکر ها ازServerDL.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)