نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 76

موضوع: *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*

نقل قول نوشته اصلی توسط boy67 نمایش پست ها
    حرف های شما درست آقای رحمان هوشیار درست است که دارای اعتبار چند ساله هستین و شکی توش نیس
    درست است که آدم کاملا متین و درستکار هستین و شکی توش نیست
    ولی اگر بنا بر این بود که یک کاربر ایرانی بیاد از یک شرکت فروشنده سرور مجازی سرور خریداری کند و فردا که مشکلی برای سرور پیش آمد شرکت فروشنده به جر متن ایمیل دیتا سنتر و گفتن و صبور باشید چیزی دیگه برای گفتن نداشته باشد که همه کاربرا می رفتن از خود دیتا سنتر می خریدن سرور مجازی رو البته هدف من از این حرف جسارت نبوده و نیست و شکی تو خدمات شما ندارم و این متن که بالا گفتین حاکی از درست بود کار شما است
    برگشتن سرور ها که قطعی هست درست ولی اگر امکانش هست سرور های دیگری از کشور های دیگه در اختیار بگذارید تا بازار رو از دست ندهیم

با تشکر
    سلام
    از آقای هوشیار عذرخواهی میکنم که از طرفشون پاسخ می دم.
    واقعا موردی که شما می گید حداقل از نظر من منطقی نیست ، چون یاید به تعداد سرورهایی که ایشون داره میزبانی می کنه ، سرور خالی داشته باشه...
    مگه ایشون رو هر سرور چقدر سود می کنه که بتونه همچین کاری کنه...
    درسته تو این شرایط صبر آسان نیست، ولی راهی جز این وجود نداره وقتی ایشون هم به سرور دسترسی ندارند.
    ضمنا فکر می کنید مستقیم خرید کنید خیلی ارزون تر میوفته ، یا پشتیبانی بهتری می بینید یا همه می تونن راحت پرداخت ارزی داشته باشن ؟!
    الان مطمئنا بیشترین فشار رو ایشون هست و اگه قرار باشه کسی شب زنده داری کنه ایشونه و اگه کسی لازم باشه دانش فنی داشته باشه ایشونه ...
    یه مشتری اومده بود پیشم، می گفت سایتم داون شده به هاستینگم زنگ می زنم بعد از یک روز جواب می ده می گه دارم بازی می کنم فعلا .... !

2. تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)