سلام به همه ی کاربران ان شا الله که زودتر مشکل همگی برطرف شود
چند ماه پیش همین بلا به سر ما امد خدا را شکر گذشت
چه امضای زیبایی : گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
شالا کمی رو راست میبودید ادمی که عکس و سن خودش را تکذیب کند جای افسوس دارد حداقل بعد از 10 دقیقه که اینجا نمایش داده شد نرید پاک کنید این طوری ملت را ... حساب نکنید یکمی عقل هنوز مونده برای ما میتونستید با گذاشتن یک عکس از خودتان حداقل این مورد را نقض کنید
منتظر مدارک گفته شده از طرف شما هستیم از اینترپل گرفته تا دیتاسنتر این موضوع هم کاملا به من مربوط هست چون یک سرور مشترک با یکی از همکاران داشتیم اگر بخواهید من نیم ساعته مدرک برای شما میزارم که ضرر زدید نه 1 ماهه
به هر حال قصد قضاوت نیست ان شاالله که زودتر بتونید مشکل سرور ها را برطرف کنید.اگر 4 عهد زیر بود خیلی عالی میشد:
وجدان کاری! - گفتگوی دینی
انتظار میره بیایید و بگید لازم نکرده شما به من درس بدید و با ان اخلاق زیباتون تیکه هایی بارمون کنید جواب در همان لینک بالا داده شده: انسانهاي فرهيخته، حتي بدي را هم با بدي جوابگو نيستند
باز هم ارزوی موفقیت برای شما داریم فقط لطف کنید چند خط از این روزها برای خودتان بنویسید در اینده اگر خدایی نکرده چنین مشکلی دوباره برایتان پیش امد چنین بچه گانه عمل نکنید.
به قول دوستان:
یا حق