نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 702

موضوع: فرانتورک چی شد ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

پیش فرض پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    جوابتون رو با رنگ آبی دادم امیدوارم اینقد بلوف نزنید و اینبار از طرف این فتا شکایت کنید خیلی دوس دارم یکی از پز دادهاتون رو جدی کنید
    شما کلا" همه جا که ما دیدیم جنالی شد کل پیاز بودی شاید ما هم یه جای پیاز باشیم مطمئنی نیستیم ؟
    آره دقیقا چون سرویس دهندرو درست انخاب نمیکنم این مورد حق دارید کلا یه سنگ تو دنیا باشه میخوره تو سر من

زیدی که نیستم اینو کامل میدونم چون فقط خودتون میتونی اینو معنی کنی . نفهم هم کلا" بحث همون چاله میدونه عزیز دلم در مورد پورت اینام خودشون جوابگو باشن بهتره چون شاید اطلاعات من ناقص باشه
    من همینجا اعلام میکنم من بچه چاله میدونم مشکلت حل شد داداش شما که انقد قد قد میکنی از ادب و اطلاعات در جریان باش احترام گذاشتن واشه چاله میدونم هست شما بچه تجریش ما چاله میدون حله ؟؟

شما تاپیک نمیزنی کلا" اینو میدونم ولی کلا" توی تایپیک دوستان هرچی به دل تنگت میاد میگی بهتره در مورد برگردوندن این پول چند روز دیگه جواب کاربرا رو بشونیم اگه برگشت نخوره که میدونم چیکار میکنید اگه هم برگشت بخوره بازم راست راست میاد و کلا" خودتون رو به اون راه میزنید که چیزی بوده یا حرفی زدید
    باعث این پست تو این قسمت گزافه گویی این آقا داخل تاپیک مربوط به رد استیشن بود وگرنه اول تاپیک خودمو کشیدم کنار
    ضمنن من ا خدامه پول پس بدن شما فرض کن من ضایع میشم اما حداقل همه به پولشون میرسن ، خدارو چه دیدی شاید همین پست من باعث شد پول این همه آدمو بدن

جدی شما سطح سواد انگلیسیتون اینقد بالا خیلی ایول دارید دوست عزیز . کلا" شما استرس زیاد داری و این استرس میزنه به کلامتون مطمئنن تعداد کسایی که از ایشون سرور گرفتن و دارن در همین انجمن کم نیست ولی این طرف حرف زدن فقط .......
    من سوادم همون در حد چاله میدونه عزیزم اما سواد چاله میدونیه من اینو تونست معنی کنه شما به فکر خودت باش ، تعداد کم و زیادش و خبر ندارم اما آره راس میگی من عصبی میشم مشتری کارفرما فرقی نداره همه زیر رگبارن هرکی دوست داره دوست داره نداره به سلامت

بهتون کامل میاد بی شوخی
    نظر لطفتونه

لیاقت پس لیاقت خودتون رو هم میدونید ؟
    آره اگه این کارو کردم شمام بیا بگو خدا خیرت نده ، کسی که توانایی انجام کاری نداره نباید انجام بده وسلام

خوب تموم شد ؟ دیگه حرفی نداری ؟

2. تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)