آره دقیقا چون سرویس دهندرو درست انخاب نمیکنم این مورد حق دارید کلا یه سنگ تو دنیا باشه میخوره تو سر منشما کلا" همه جا که ما دیدیم جنالی شد کل پیاز بودی شاید ما هم یه جای پیاز باشیم مطمئنی نیستیم ؟
من همینجا اعلام میکنم من بچه چاله میدونم مشکلت حل شد داداش شما که انقد قد قد میکنی از ادب و اطلاعات در جریان باش احترام گذاشتن واشه چاله میدونم هست شما بچه تجریش ما چاله میدون حله ؟؟زیدی که نیستم اینو کامل میدونم چون فقط خودتون میتونی اینو معنی کنی . نفهم هم کلا" بحث همون چاله میدونه عزیز دلم در مورد پورت اینام خودشون جوابگو باشن بهتره چون شاید اطلاعات من ناقص باشه
باعث این پست تو این قسمت گزافه گویی این آقا داخل تاپیک مربوط به رد استیشن بود وگرنه اول تاپیک خودمو کشیدم کنارشما تاپیک نمیزنی کلا" اینو میدونم ولی کلا" توی تایپیک دوستان هرچی به دل تنگت میاد میگی بهتره در مورد برگردوندن این پول چند روز دیگه جواب کاربرا رو بشونیم اگه برگشت نخوره که میدونم چیکار میکنید اگه هم برگشت بخوره بازم راست راست میاد و کلا" خودتون رو به اون راه میزنید که چیزی بوده یا حرفی زدید
ضمنن من ا خدامه پول پس بدن شما فرض کن من ضایع میشم اما حداقل همه به پولشون میرسن ، خدارو چه دیدی شاید همین پست من باعث شد پول این همه آدمو بدن
من سوادم همون در حد چاله میدونه عزیزم اما سواد چاله میدونیه من اینو تونست معنی کنه شما به فکر خودت باش ، تعداد کم و زیادش و خبر ندارم اما آره راس میگی من عصبی میشم مشتری کارفرما فرقی نداره همه زیر رگبارن هرکی دوست داره دوست داره نداره به سلامتجدی شما سطح سواد انگلیسیتون اینقد بالا خیلی ایول دارید دوست عزیز . کلا" شما استرس زیاد داری و این استرس میزنه به کلامتون مطمئنن تعداد کسایی که از ایشون سرور گرفتن و دارن در همین انجمن کم نیست ولی این طرف حرف زدن فقط .......
نظر لطفتونهبهتون کامل میاد بی شوخی
آره اگه این کارو کردم شمام بیا بگو خدا خیرت نده ، کسی که توانایی انجام کاری نداره نباید انجام بده وسلاملیاقت پس لیاقت خودتون رو هم میدونید ؟
خوب تموم شد ؟ دیگه حرفی نداری ؟