دوستان ضمن قبولی طاعات و عبادات شما بزرگواران - ببخشید که آفر نمیدم ( میتونم اما مگه عقلمو از دست دادم؟ )
ی خواهشی داشتم ... اکثر افراد متخصص در این انجمن بیزینس مربوطه دستتون هستش - غیر از اینه ؟ ی خواهش : انرژی میزارید - عمرتون رو میزارید - چشم میزارید - غرغر مادر و خواهر و همسر به جون میخرید که چی ؟ که ضرر بدید ؟ خوب همچین سرویسی که تقاضا میشه کاملا به سود مشتری و به ضرر من و شمای سرویس دهندست - باور کنید اگر قیمت و آفر پایین ( بیخودی پایین - واقعا تامل کنید بزرگواران ) ندید قیمت به ی سطح مشخصی میرسه برای سرویس ها و واقعا ی نفسی میشه کشید ... فکر نمیکنید باید دیگه شروع کرد ؟
من از استارتر تاپیک معذرت میخوام اما خود ایشون هم میدونه که زمانی این اجازه رو از نظر اخلاقی به خودشون میدن واسه سرویس من و شما شرط بزارند و قیمت هم ایشون تعیین کنند که من و شمای عزیز فارغ از مواردی که گفتم عمرتون رو میزارید - کار آی تی میکنید و و و و ..., بیاید قیمت پایین بدید - خوب معلومه من نوعی فردا همچین سرویسی رو تقاضا میکنم - توی لایو چت هم به جای " سلام وقتتون آزاده عرضی داشتم ؟ " که سرویس دهنده قاعدتا باید بشنوه اینگونه میشه که " تیکت منو چرا جواب ندادی " ( انگار با نوکرش حرف میزنه "
دیر شده ! بجنبید ...!
ببخشید بازم اما انتظار نداشتم کسی آفر بده به استارتر ( نه اینکه کسی نتونه بلکه دلش نخواد آفر بده )