نقل قول نوشته اصلی توسط exactserver نمایش پست ها
سلام، شاتل بسته به منطقه خوب و بد داره ولی اکثر مناطق خوب هست شما باید ببینید در منطقه شما کدام سرویس دهند خوب سرویس میده شاتل در کرج بهترین سرویس دهنده هست و خیلی ها از اون سرویس میگرین ولی شاید در منطقه شما بدترین سرویس دهنده باشه چون این موارد به مرکز مخابراتی فاصله شما از مرکز مخابراتی و عوامل دیگه بر میگرده و ربطی به سرویس دهنده نداره.
در مورد مبین نت سرویس دهی خوبی را میشه گفت داره خصوصا نوع جیبیش عالی هست من خودم دارم از نوع جیبی استفاده میکنم علاوه بر سرویس شاتل راضی هستم و حتی در خیابان و جاهای دیگه از طریق مبین نت اینترنت دارم و به خاطر همین قابلیت گرفتم که بیرون از دفتر کار هم اینترنت داشته باشم حتی مکالمات تلفنی دفتر را روی موبایل می توانم جواب بدم و کیفیت بدی نداره
وایمکس مبین نت در وب گردی بسیار عالی است و سرعت خیلی خوبی به شما میده روی مودم های جیبیش ولی روی دانلود سرعت شما همان سرعتی هست که در تعرفه دارید و بعضا هم دیدم بیشتر از 128 نمیده ولی در کل خوبه اما نسبت ارسال به دریافت خیلی پایین هست که برای کسانیکه ارسال زیاد دارن و سرعت ارسال هم براشون مهمه شاید مناسب نباشه
امیدوارم توضیحاتم تونسته باشه کمک کنه
من در شمال تهران ساکن هستم

بنده هم برای همین میخوام مبین نت بگیرم برای متصل بودن به اینترنت حتی در خیابان

میتونم شرایط گرفتن سرعت بیشتر از 128 محیا کنم چیزی که برام خیلی مهمه اینه همیشه آنتن بده و قطع و وصل نشه