نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: مشکل با خدمات شاتل!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    719
    تشکر تشکر شده 
    334
    تشکر شده در
    192 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با خدمات شاتل!!

نقل قول نوشته اصلی توسط exactserver نمایش پست ها
    سلام، شاتل بسته به منطقه خوب و بد داره ولی اکثر مناطق خوب هست شما باید ببینید در منطقه شما کدام سرویس دهند خوب سرویس میده شاتل در کرج بهترین سرویس دهنده هست و خیلی ها از اون سرویس میگرین ولی شاید در منطقه شما بدترین سرویس دهنده باشه چون این موارد به مرکز مخابراتی فاصله شما از مرکز مخابراتی و عوامل دیگه بر میگرده و ربطی به سرویس دهنده نداره.
    در مورد مبین نت سرویس دهی خوبی را میشه گفت داره خصوصا نوع جیبیش عالی هست من خودم دارم از نوع جیبی استفاده میکنم علاوه بر سرویس شاتل راضی هستم و حتی در خیابان و جاهای دیگه از طریق مبین نت اینترنت دارم و به خاطر همین قابلیت گرفتم که بیرون از دفتر کار هم اینترنت داشته باشم حتی مکالمات تلفنی دفتر را روی موبایل می توانم جواب بدم و کیفیت بدی نداره
    وایمکس مبین نت در وب گردی بسیار عالی است و سرعت خیلی خوبی به شما میده روی مودم های جیبیش ولی روی دانلود سرعت شما همان سرعتی هست که در تعرفه دارید و بعضا هم دیدم بیشتر از 128 نمیده ولی در کل خوبه اما نسبت ارسال به دریافت خیلی پایین هست که برای کسانیکه ارسال زیاد دارن و سرعت ارسال هم براشون مهمه شاید مناسب نباشه
    امیدوارم توضیحاتم تونسته باشه کمک کنه
    من در شمال تهران ساکن هستم

بنده هم برای همین میخوام مبین نت بگیرم برای متصل بودن به اینترنت حتی در خیابان

میتونم شرایط گرفتن سرعت بیشتر از 128 محیا کنم چیزی که برام خیلی مهمه اینه همیشه آنتن بده و قطع و وصل نشه

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    107 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با خدمات شاتل!!

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinh نمایش پست ها
    من در شمال تهران ساکن هستم

بنده هم برای همین میخوام مبین نت بگیرم برای متصل بودن به اینترنت حتی در خیابان

میتونم شرایط گرفتن سرعت بیشتر از 128 محیا کنم چیزی که برام خیلی مهمه اینه همیشه آنتن بده و قطع و وصل نشه

بهترین راه اینه که کسی که وایمکس مبین نت جیبی داره بیاد تو منطقه شما جاهایی که زیاد استفاده دارید برید ببینید آنتن دهیش چطوره من کرج هستم و اتفاقا یکی از دوستان عامل مجاز فروش مبین نت هست میدونم که مودم رو تحویل میدادند و مهلت تست به مشتری میدادند بعد اگه راضی بود از سرویس اونو تو سیستم ثبت میکردند و قطعی میشد کار به تهران هم میتونن مودم بدن اگه آدرس کرج داشته باشید.
    من از همین دوستم گرفتم مودم های جیبی چون مال کره هست نه چین کیفیتش خیلی بهتر از مودم های دیگه هست تنها ایرادش نداشتن پورت شبکه هست و باید با وای فای بهش کانکت بشید ولی خیلی عالی هست خوب هم آنت میده کرج که واقعا کار من رو راه انداخته من از اونجا تو زمینه ویپ هم کار می کنم یه سرور ویپ راه انداختم برای دفترم و تلفن ها منتقل میشه روی ویپ و وقتی بیرون هم هستم با استفاده از مودم وایمکس به دفتر کار وصل هستم و جواب تلفن ها رو میدم. با توجه به مشکلات اینترنت ایران میشه گفت خوب هست ولی واقعا به پای اینترنت ارمنستان نمی رسه که اونجا ما سرعت 3 مگابایت داشتیم نا محدود و واقعی با ماهی 45000 تومان که الان دوستانم که اونجا هستند می گن شده 8 مگابیت در ثانیه سرعت و جی پی ار اس 2 مگابیت بر ثانیه داشتیم روی موبایل و واقعا خیلی عالی بود من اینترنت به اون سرعت تو ایران ندیدم با اینکه الان اینترنت 2 مگابیت ای دی اس ال دارم و وایمکس ولی انگار نصف ارمنستان سرعت داره.

3. تعداد تشکر ها از exactserver به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)