بهترین راه اینه که کسی که وایمکس مبین نت جیبی داره بیاد تو منطقه شما جاهایی که زیاد استفاده دارید برید ببینید آنتن دهیش چطوره من کرج هستم و اتفاقا یکی از دوستان عامل مجاز فروش مبین نت هست میدونم که مودم رو تحویل میدادند و مهلت تست به مشتری میدادند بعد اگه راضی بود از سرویس اونو تو سیستم ثبت میکردند و قطعی میشد کار به تهران هم میتونن مودم بدن اگه آدرس کرج داشته باشید.
من از همین دوستم گرفتم مودم های جیبی چون مال کره هست نه چین کیفیتش خیلی بهتر از مودم های دیگه هست تنها ایرادش نداشتن پورت شبکه هست و باید با وای فای بهش کانکت بشید ولی خیلی عالی هست خوب هم آنت میده کرج که واقعا کار من رو راه انداخته من از اونجا تو زمینه ویپ هم کار می کنم یه سرور ویپ راه انداختم برای دفترم و تلفن ها منتقل میشه روی ویپ و وقتی بیرون هم هستم با استفاده از مودم وایمکس به دفتر کار وصل هستم و جواب تلفن ها رو میدم. با توجه به مشکلات اینترنت ایران میشه گفت خوب هست ولی واقعا به پای اینترنت ارمنستان نمی رسه که اونجا ما سرعت 3 مگابایت داشتیم نا محدود و واقعی با ماهی 45000 تومان که الان دوستانم که اونجا هستند می گن شده 8 مگابیت در ثانیه سرعت و جی پی ار اس 2 مگابیت بر ثانیه داشتیم روی موبایل و واقعا خیلی عالی بود من اینترنت به اون سرعت تو ایران ندیدم با اینکه الان اینترنت 2 مگابیت ای دی اس ال دارم و وایمکس ولی انگار نصف ارمنستان سرعت داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)