سلام.
برادر کجای کاری، اینجا من واسه مادرم خواستم یکی از همین کارت های معمولی (eGovernment) که به حالت Debit هست و باید اول شارجش کنی تا بتونی خرج کنی و هیچ اعتباری نداره، بگیرم و رفتم بانک، چند نفری تو این شعبه نزدیک منزل ما، من رو میشناسند و بعد از خوش و بش، گفتم میخوام واسه مادرم یکی از همین کارت ها بگیرم که ایشون در اینترنت خرید کنند واسه خودشون.
اخماشون رفت تو هم و مستقیماً برگشتند گفتند، مادر شما خودش باید بیاد کارت بگیره، شما فقط واسه خودت می تونی کاری انجام بدی و نه حتی واسه پدر - مارد - برادر - خواهر.
من حتی گفتم ماردم مشکل دارند و نمی تونند بیان، گفتند مشکلی نیست، فرم ها رو بهت میدیم، ببر خونه، مادرتون پر کنند و امضا کنند، بعد بردار بیار واسه ما، بعد ما از خط Secure شده بانک که تمام صدا ها رو به صورت مدرک در حافظه سیستم امنیتی بانک نگه میداره باهاشون تماس میگیریم و پای تلفن ازشون تایید شفاهی میگیریم و این مکالمه رو به عنوان تایید فرم ها و پرونده ایشون روی مدارک قرار میدیم و کارت رو با موافقط و تایید مجدد مادرتون به شما تحویل میدیم و شما هم باید این کارت رو مستقیماً به دست مادرتون برسونید و بعد اشون به ما زنگ بزنند تا ما کارت رو فعال کنیم و در غیر این صورت، بعد از 1 هفته، اگر تماسی از ایشون مبنی بر فعال سازی کارت دریافت نشد، کارت کاملاً غیر فعال میشه !
با همه این مراحلی که من شخصاً طی کردم، شما بازم می فرمایید که میشه همچین کاری کرد ؟ اونم به صورت قانونی ؟؟؟؟
به نظر من که غیر قابل باور هست !
با تشکر.