نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
اگر یه تماس با مسئولین آگاه در این مورد بگیرید (به طور مثال دادسرای ناحیه ی 31 تهران) بهتون میگن که: حتی استفاده از پیپال هم برای هر کسی آزاد نیست و کسی که میخواد از این سرویس استفاده کنه باید مجوز داشته باشه از ارشاد و بانک مرکزی!!!!!!!!

لازم به دادسرا نیست.

یه تماس با طبقه دوم ساختمان مرکزی وزارت ارشاد واقع در هفت تیر - قائم مقام فراهانی - بخش میزبانی سایت و اینترنت جناب حبیبی یا جناب عبدالعظیمی واقع در خیابان سمیه گرفته بشه همه چی روشن میشه

بنده هم نگفتم که پیبال و ... آزاده گفتم نمیتونن ببندن به هر حال قانونی از این ها داره تو مملکت استفاده میشه. اگر بخوان رو شبکه کل کشور ببندن اونا رو پس میخوان چی کار کنن ؟ isp جدا قرار میدن براشون یعنی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad1991h نمایش پست ها
تمام موارد اعلام شده برای اونها غیر قانونی تشخیص داده میشه عزیز من ، پس با توجه به مواردی که شما گفتی مسئولیتی ندارن
ولی خوب هستند جاهایی که برای ارتبات امن و کوفت و درد و ... برای شرکت ها و گروه ها و... به صورت قانونی و سالم استفاده میکنن که تکلیف اونا را هم مشخص کردن که میرن قانونی میگیرن

یه فرد عادی در هر حالت با توجه به نظر این اشخاص اجازه ی داشتن و استفاده کردن از این وی پی ا*ن ها را ندارد
تفکر!!!!!
بنده هم همین را گفتم شما دوباره به نحوی دیگه تکرار کردید.

به هر حال داره استفاده میشه به صورت قانونی و نمیتونن رو شبکه کل کشور ببندن | فکر کنم اگر بخوان چنین کاری کنن به سازمان ها و ... قانونی isp کاملا باز ارائه میدن و مردم عادی بسته میشه. که بازم فکر کنم مشکلاتی پیش بیاد در این مورد نظری ندارم چون اطلاعی ندارم