نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

موضوع: انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما - 2

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما - 2

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از همه
    در مورد HTC EVO 3D در سایتهای مختلف مطلب و نظرات کاربران را خیلی مطالعه کردم
    چند سوال برای پیش آمد
    1 - آیا نسخه سیستم عامل قابل ارتقاء هست و بعد از ارتقاء مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟
    2 - یک جا دیدم که یک نفر با گوشی LG Optimus مقایسه کرده بود , و در بعضی موارد فکر کنم بهتر عمل کرده بود
    3 - محدودیت نصب و اجرا نرم افزار نداره ؟؟
    مثل برنامه های بانکها و نرم افزارهایی که برای گوشی های آندروید ایجاد شده و در خیلی از سایتها موجود هست ؟؟
    4 - در بین نظرات کاربران مطالعه کردم که نوشته شده بود مدت زمان مفید باتری کم هست , آیا این صحت داره ؟؟
    هرچند قرار نیست که از گوشی برای گوش دادن موزیک و ... استفاده بشه تنها برای استفاده از اینترنت و اجرای یک سری برنامه خاص
    5 - فارسی هم اگر اشتباه نکنم پشتیبانی نمی کنه ؟؟ (( به این مورد هم نیاز خاصی ندارم , تنها جهت سوال هست ))
    6 - عکسهای 3D تهیه شده اعلام شده بود که کیفیت مناسبی ندارد (( این موضوع را کسی تست کرده ؟؟ ))

در مورد نیازهای ما هم همونطور که گفتم توقع زیادی از این گوشی ندارم و مثل خیلی ها کیفیت دوربین و ... را ملاک خرید قرار نمی دم
    مهم ترین گزینه این هست که بتونیم در آینده اگر نسخه های جدید نرم افزاری ارائه شده آپدیت کنیم و بتونم بعضی از نرم افزارها که نیاز دارم را روی این گوشی اجرا کنم
    در مورد بازی و ... هم نیاز خاصی ندارم , چون اهل بازی کردن با گوشی نیستم

در نهایت بین دو گوشی HTC EVO 3D و Galaxy S II از نظر کارایی نه قیمت کدام مورد بهتر هست

موفق باشید
    1 : گوشی هایی که قابلیت آپگرید به اندروید 4 بستنی را دارند:
    HTC
    از بین مدل‌های این شرکت ، ارائه‌ی آپدیت برای گوشی‌های Sensation , Sensation XL , Sensation XE و
    Evo 3D ,EVO Design 4G , Rezound , Amaze 4G و Vivid و Raider تائید شده است ، HTC در
    پیج رسمی فیـــس بـــوک خود اعلام کرده است ، مشغول پورت کردن آپدیت برای مدل‌های
    قدیمی‌تر نیز می‌باشد ، اما این کار به زمان زیادی نیاز دارد ..
    2 : ال جی رو کلا از فکرت بیرون بیار.... قابل مقایسه اصلا نیست
    3 : محدودیت خیر به هیچ وجه نداره. خود بنده بازی و نرم افزار کرک شده روش کلی ریختم..
    4 : عمر مفید باتری بایدم نصبت به بقیه کمتر باشه.. منتهی کسی دلیل اصلیشو ذکر نکرد.. وقتی شما با رزولیشن hd بشینید فیلم ببینید و آهنگ دالبی دیجیتال با صدای بلند گوش بدید به نظرتون باتریش زودتر از یک نوکیا صفحه معمولی تموم نمیشه؟؟ وگرنه اگر استفاده نکنید باتریش تا 3 روزم دوام میاره.. این طول عمر باطری برمیگرده به استفاده شما از گوشی
    5 : فارسی و برنامه های فارسی و دریافت پیامک های فارسی رو ساپورت میکنه..اما نوشتنش رو خیر.. باید برنامه روش بریزید..
    6 : عکسهای سه بعدیش نصبت به دوربین های 5 میلیونی سه بعدی کیفیت نداره... مثل این میمونه طرف یک دوربین فیلمبرداری میخره 8 مگاپیکسل.. بعد یکی دیگه با گوشیش 8 مگا هست میخواد کیفیتش مثل همون در بیاد!!
    در آخر بگم htc رو وفتی میخرید خودش روش کم کم 70 نرم افزار نصب داره!! برای همین خیلی ها گیج میشن و میگن گوشی سنگینی هست! در مورد نرم افزار هم آندروید باشه کافیه روش نصب میشه.یک سرچی کنید فکر کنم بتونید ببینید چه قدر نرم افزارش هست..
    خود من نظرم desire hd هست و بقیه دوستان هم تایید کردند..اما evo 3d از کلاس خاصی برخورداره و یک سرو گردن بالاتره.. به هر حال دیگه میمونه به خودتون و تصمیمتون..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)