ما نگفتیم به صرفه هست یا به ضرر یا این کار درسته یا غلط
حتی اگر هم بگیرید همه کس نمیتونن این دلار رو مصرف کنن ، اینجور نیست که هرجا خواستید باهاش برید pay کنید
فقط بحث سر این بود که این شدنی هست و گفتیم بله شدنی هست و شرایطش اینهفکر کنم تا اخر این تاپیک باید 7-8 بار دیگه این رو کپی کنممطمئن باش اگر توجیه اقتصادی داشت و به صرفه بود اولین کسی که این کاررو می کرد خودم بودم چون هم دلارش رو نیاز دارم ، هم طریقه استفاده از این کارت رو بلدم (اخه 99% gateway ها قبولش ندارن و باید با روش هایی انتقالش بدی به یک حساب دیگه که بتونید درست ازش استفاده کنی)
خیلیا هستن که چند ساله +100 میلیون توی این بانک حساب دارن و پولشون توی این حساب داره خاک می خوره ، اگر شما هم جزء اون افراد هستید یا این افرادو میشناسید پس بهتره سالی 1 کیلومتر با بنزت رانندگی کنی یا بنز اونا رو برای یک کیلومتر قرض کنی :دی فقط حواست باشه خیلی باهاش یواش بری که سریع 1 کیلومترت تموم نشه ، بعضی جاها هم از یک پیکان مدل 57 استفاده کنی وسط راه :دیهمین رو بگو مسوداصلا صرف نداره ببین امین میگه میشه تهیه کرد ولی با این شرایط مثل اینه بگن بیا این بنز واسه تو ولی بیشتر از 1 کیلومتر باهاش نمیتونی بری
![]()
ولی در کل باز بگم : کسی که فقط به خاطر این موضوع بخواد پولش رو بخوابونه اشتباه می کنه و به صرفه نیست (بحث فقط سر شدن یا نشدم بود نه صرف داشتن یا نداشتن ، الان چند پسته دارم اینو می گم باز میاید میگید نه سودنداره ، به صرفه نیست ، فلانه چنانه :دی)