همه اومدن در مورد همه ی cms ها صحبت کردن اما یه cms که من گفتم و هیچ کس توجه نکرد چون هیچکس نمیتونه باهاش کار کنه و تا حالا فکر کنم فقط یک بار هک شده و علتش هم همینه که اکثر مردم نمیرن دنبالش و عامه پسند نیست براش توی کل وب بگردین فقط 1 قالب پیدا میکنید و قالب های خارجی هم نیست اصلا براش شاید نامش گنگ باشه اما بسیار کار آمد هستش و بسیار قدرتمند و بسیار ایمن به علت اینکه تماما با cgi نوشته شده و اصلا راه برای هک نمیده توی 3 4 ماه سایتی که با این سیستم نوشته شده بود سایت اول و در صدر نتایج گوگل(اولین نتیجه) بود و اون چیزی نیست جز موبل تایپی که هیچ کس راجع بهش حرف نمیزه بدترین قالب رو برای این سیستم میتونید از 300 تومان بگیرید.برترین سیستم وب سایت موبل تایپ.راجع بهش بیشتر تحقیق کنید و اگر پلاگین کم داره به بزرگی خودتون ببخشید وقتی شروع کردین کار با این cms رو مجبورید برنامه نویس بشید و در واقع خودتونید که سایت رو مینویسید از پایه و اساس.امیدوارم بیشتر مورد توجه قرار بگیره در آینده هر چند بهتره دست رقبا زیاد نشه.

این آخریش شوخی بوداااااا
:D
---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------
آمار راجع به امنیت این سیستم میخواید؟؟؟بفرمایید
Movable Type: A History of Security - Movable Type
وردپرس VS موبل تایپ
عجیبه نه؟؟خودتون قضاوت کنید