http://webhostingtalk.ir/showthread.php?t=4249&page=2
ببخشید جناب آریا من نخواستم تاپیک فروشتون خراب بشه ادامه بحث رو اینجا میدم
خب از نظر من قیمتهای شما بالاست. حقیقتش شما گفتین که هاستینگهای ایرانی عقب موندن اما من فکر نمیکنم اگر یک چیزی رو گرون بخریم عقب موندگی جبران بشه. ولی ممکنه با ارزون خریدن عقب بمونیم (اینجای حرفتون رو قبول دارم). ولی من بیشترین دلیل عقب بودن هاست های ایرانی رو امکانات کم، تحریم و عدم حمایت میدونم! البته بعضی هاست های تازه کار هم هستند که از آی وب یا جاهای دیگه یک سرور ارزون میگیرن و توی کار هاست وارد میشن. ولی من اونها رو جز هاستینگ با اجازه به حساب نمیارم
اما شما در تاپیک قبلی گفتین که اگر آفر بهتری بگین من به شما 2 میلیون میدم. خدمتتون بگم که من به دو میلیون نیاز ندارم و فقط هدفم انتقاد و بهتر بگم پیشنهاد درباره قیمتهاتون بود.
اما همونطور که گفتید من از یکی از دوستانم که از gigenet سرور داشت خواستم که قیمت یک سرور معادل شما رو بگه. ایشون هم آفر رو برام فرستاد :
2x intel xeon e5520 @ 2.27ghz
32 gb ram
4 x 1 tb hdd raid 10
10 tb premium bw
remote reboot
$460 / mo
در صورت پرداخت سالیانه فکر کنم 350 دلار هم میدن : D و چون تعداد بالا هم خواستین احتمالا ارزونتر حساب میکنند
نکته درباره این سرور اینکه سی پی یوش از سرور پیشنهادی شما بهتر است. دیتاسنتر هم که جای تعریف نداره و بهترین در جهان (نظر من این است)
به هر حال از نظر من سرورهای شما گران است امیدوارم ناراحت نشین چون من نظر خودم رو دادم