نقل قول نوشته اصلی توسط mojiz نمایش پست ها

با اینکه فکر میکنم بن شدن اکانت قبلیتون یکم سختگیرانه بود اما زیاد هم ناراحت نیستم،شما با یک پیشفرض غلطی اومدی و همرو داری با بی ادبی و لحن بدت میزنی، اونوقت ادعا هم میکنی که همه چیز رو میدونی، یکبار هم قوانین وتوضیحات این سایت رو نخوندی

1. هیچ دلیلی نداره شما با ایمیل اصلیت که زیر دامنه ذکر شده اکانت باز کنی، کافیه یک جیمیل جدید باز کنی و آدرسش رو هم به کسی ندی
  2. قابلیتی که دوستمون اشاره کرد اکانت جیمیل رو کاملا امن میکنه
  3. برای هک کردن اکانت شما نیاز هست تا هکر اطلاعات ریسلر شما رو هم داشته باشه، با داشتن ایمیل خالی نمیشه لاگین کرد و آدرس پنل رو هم باید داشته باشید.
  4. دایرکتی قابلیت privacy protection داره که بقیه پول میگیرن یا ارائه نمیدن و این به شما کمک میکنه اطلاعاتت رو پنهان کنی.
  5. هک شدن همه جا و در هر حالتی اتفاق میافته باید ببینی اون سایت چه امکاناتی رو برای کاربرش فراهم کرده

متاسفانه یا من دارم بد توضیح میدم یا اینکه شما نمیخواین قبول کنید

من میگم این ورود به سایت از نظر امیتی مشکل داره ولی شما دوباره میرید سر حرف اول که میشه با جمیل وارد شد و .....

ببینید واقع بین باشید نه آنلان نیک به من پول میده نه name نه opensrs و نه غیره

مدل جهانی میگه ورود با ایمیل اشتباه و این حالت در موقعی خیلی خطر ناک میشه که اطلاعات whois محافظت نشده باشه

میگید چرا براتون میگم مثلا سایتی معروف میشناسم که از روش محافظت استفاده نمیکنه و ریسلر و مشتری هم خودشه

از اکانت gmail استفاده میکنه

اآدرسشو براتون میفرسم گه خواستین یه نمونه که اتفاقا یه سایت بزرگ هست براتون میفرسم که امتحان کنید

هکر توی whois یه دامنه ثبت شده در ریسلرکلاب یه ایملی میبینه حالا میخواد ببینه این ایمیل کنترل کننده یا ریسلر هست یا نه وارد قسمت ورود ریسلر کلاب بشید و گزینه فراموشی پسورد رو وارد کنید اون ایمیل رو بزنید و و ریسلر کلاب براش روش ست کردن پسورد جدید رو میفرسه به اون ایمیل (اگه ایمیل اشتباه باشه ک میزنه ایمیل اشتباهه ولی اگه اشتباه نباشه پیام موفقیت رو نشون میده)
حالا اگه شما اکانت gmail اونو هک کنید میتونید وارد ریسلری بشید و دامنه رو از حالت lock خارج کنید و ترنسفر کنید
حالا اگه هکر اکانت gmail هک کرد میتونه وارد ریسلری بشه و دامنه رو از حالت lock خارج کنه و ترنسفر کنه

این حالت رو مقایسه کنید با این حالت

شما وارد قسمت ورود یه سایت مثلا onlinenic بشید و گزینه فراموشی پسورد رو وارد کنید در اینجا نیاز به 3گزینه دارید Email* Member ID* Full name دارید (ایمیل رو دارید ولی به هیچ دردتون نمیخوره) پس اصلا onlinenic ایمیلی برای شما نمیفرسه و دلیلی برای نگرانی ندارید چون گزینه های مختلف برای بازیابی پسورد شما رو نداره که بخواد امتحان کنه که آیا این ایمیل ایمیل کنترل کننده هست یا خیر