خوب مشکل همین جاست دیگه دکتر شما حساب کتاب بد کردی شما میبینی که دلار هی بالا پایین میکنه فکر اینجارو نکردی
همین به اعتبار خودت لطمه زدی هم بقیه!
همین رم 1 که میدن 14 تومن همین کلی رو مشتری تاثیر میذاره
نمیدونم چرا این مردم ایران همه با قیمت کم دنبال سرویس خوب هستند!
خوب وقتی که مشتری زیاد بشه و دلار هم خدا تومن بره بالا و .....:|
وقتی یکی با طناب پوسیده بره تو جاه بناچار همه رو با خودش میکشه پایین و همین میشه که بعد همه دنبال رم 2گیگ 1 هزار تومان در ماه هستند
دیگه به کیفیت و بقیه چیز هاش فکر نمیکنه فقط فکر اینه که بابا من یه رم 2 گرفتم ماهی 1 هزار تومن فکر میکنه دنیا رو بهش دادن بعد میرن تایپیک های که یکم گرون زدن سوال میپرسن اقا چرا قیمت ها بالاست ولی هنوز نمیدوننن چرا گرون فروخته میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط مهم واسشون اینه که یه رم 2 دارن ماهی هزار تومن.......
نمیگم سرور های شما بد بود یا خوب ولی با این قیمت بجرعت میشه گفت هرکسی ببینه شاخ در میاره بجا 1 میاد 10 تا میخره ولی بعد میشه این...
به دوستانی که ضرر کردن
از خدا میخوام بهتون صبر بده اینقدر خودتون رو اذیت نکنید اینشالا که حل میشه و بک اپتون رو میگیرید مثل اقا پرهام قصد خرید دارن و گفتن که بک بهتون میدن من ایشون رو میشناسم در یک سایت لیچر باهاشون اشنا شدم اینکاره هستند....
و در اخر ای کسانی که سرور مجازیتون واستون مهمه و دوست ندارید همچین مشکلی پیش بیاد یکم 2*2=4 کنید بعد سرور مجازی بخرید شاید یکم گرون بخرید ولی مطمعا باشید همچین مشکلی خیلی کم پیش میاد دوست گول افر های ارزون رو نخورید و بخاطر 4 هزار تومن به طور مثال اعتبار خودتون رو زیر سوال نبرید

با تشکر عضو کوچیک wht