نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
شما حق و حقانیت را اگر میتونستید اثبات کنید که در تاپیک و سرویس قبلی این کار را انجام داده بودید . و تاپیک بسته نمی شد و چند هفته بن نمی شدید
خوب پس حق و حقانیت بنده را هم اثبات کنید .اطلاعااااااااااات من کجاست؟؟چرا طلب 300 دلار پول ار من کردید تا اطلاعات پس داده بشه؟؟ چطور تحریم شده بودید که با پرداخت 300 دلار تحریم لغو میشد؟؟ چرا فقط سرورهای شما هر چند ماه این مشکلات را پیدا میکنند؟؟چرا شکایت دهها نفر در تاپیک قبلی بی پاشخ بود و مدتی ناپدید شدید تا این تاپیک ایجاد شد؟؟ چرا اسرار دارید همه دروغ میگویند فقط شما راست گو هستید؟؟ مثلا من و امثال بنده بیمار بودیم در آن تاپیک بیخود 1000 ارسال داشته باشیم و کلی مدرک ارائه بدیم؟؟چرا هر کس اینجا انتقادی میکنه تهدید به بسته شدن سرویس میکنید؟؟؟ معنی این رفتار های چیست؟؟
من شمارو به رسمیت نمیشناسم ، که جوابتون بدم. چون اول اینکه مشتری نوین نیستید و با نهایت تاسف باید بگم به شما ربطی نداره . نخود هر اش.
باز حرف خودشو میزنه، مدیریت سرویس قبلی نوین ربطی به پرسنل جدید نداره .
دلیل بن شدن نوین همین الا از اقای عباس زاده پرسیدم »»»» به خاطر کپی پیست دادن های زیاد در بخش فروش ، تصادفی بسته شد
( من همین الا با مدیر کل انجمن وحید تماس میگیرم خودش بیاد بگه از زبون خودش دلیل بن شدن رو بشنوید/ببینید)
و اصلا ربطی به توهمات فانتزی شما نداره