نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: سرور از امریکا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

پیش فرض پاسخ : سرور از امریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط tukanet نمایش پست ها
    قبل از هر چیزی از استارتر عزیز معذرت خواهی می کنم ، نیاز بود بفرمایید مدیران پست های بنده رو پاک کنند

اتفاقا الان ارزونتر هم میده ، یک فروشنده با تدبیر و با هوش باید نیاز های مشتری رو در هر سطحی برآورده کنه

ما هم از نت دایرکت برای این موارد استفاده می کنیم و در ضمن الان هم که کلا رفته رو شبکه لیزوب البته فکر کنم

شما خواب بودی و اطلاعاتت کمی آپ تو دیت نیست !

در مورد رنگ نوشته و ... هم باید بنده به شیک و مرتب بودن خیلی اهمیت میدم ، برای همین هم اینطور پست میزنم

شما هم اگر همت و سلیقه دارید میتونید یک کاری کنید پست هاتون کمی زیبا باشند و جلب توجه کنند

نکته جالب این مورد اینه که خیلی از کاربران هم از روی پست های بنده الگو برداری می کنند

که این مورد بنده رو واقعا خوشحال می کنه که تونستم پستی بزنم یا کاری کنم که سایر افراد هم مایل به الگو برداری هستند

و البته همین موراد مثل اینکه باعث شده به بعضی ها خیلی بر بخوره و در سدد این باشند تا هر طوری شده تعنه و کنایه بزنند

گود نایت پسری ام !

1 - مثل اینکه این رنگ بد جوری چشم بعضیا رو آزار داده !

2 - قانون نیست ، معرفت و بزرگی این حکم رو می کنه که البته بعضی ها این موارد رو ندارند و به کمک دیگران هم با چشم بد نگاه می کنند !

3 - شما اگر تیمی کار کمی مشکل تایم نخواهد داشت

بقیه موارد هم در مورد دوم خلاصه میشه ...
    عزیزم همه میدنن که من تا 3 ماه پیش رسیلیر این دیتا سنتر اشغالی بودم !! نمی خواد به من از up2date حرف بزنی. بیخودی اسم لیزب رو بهش نچسبون. انگاری داری میگی لیزب اومده ایران پارس انلاین رو گرفته ! یعنی دیگه پارس انلاین کیفیتش میشه مثل لیزوب تو هلند ؟ اونی که تو هلند هستش پروایدر های اینترنتیس و دیتا سنتر تو ewoswich و esay net هستش. بیخودی هی تبلیغات نکن.من هتزنر کار میکنم با اینکه حتی 1 ثانیه هم قطعی نداشته ولی چون باهاش کار نمیکنی . میگی بده و نتدایرکت Xeon داره و اینا. Xeon فقط وقتی بالاتره که سرور شما رم بالای 24 گیگ داشته باشه در غیر اینصورت با i7 ها هیچ تفاوت خواصی ندارن.
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

2. تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)