نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: سرور از امریکا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

پیش فرض پاسخ : سرور از امریکا

قبل از هر چیزی از استارتر عزیز معذرت خواهی می کنم ، نیاز بود بفرمایید مدیران پست های بنده رو پاک کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
    من همین سرور رو 2 روز پیش 250ت دادم ولی فعلا با ون قیمت نمیتونم بدم.
    شما که در مورد دیتا سنتر میگی ، چرا به خودت نمیگی نتدایرکت که این همه سابقه بدی داره همچنان اون جا هستی !!
    شاید از سال پیش سرور هایی داره که ارزون گرفتی و نمیتونی بگزری !!!
    باید دیتا سنتر بین من که سرور فروش هستم با یک یوزر معمولی تفاوت بزاره خوب عزیزم.خوب هر بجه ایرانی بره از امریکا سرور بگیره اونم به اسم ایران عاقبت این میشه خوب. البته اینم بگه ما مثل بعضی ها بیکار نیستم نوشته هامون رو رنگارنگ کنیم تا طرف خوشش بیاد. سعی داریم خدمات بهتری بدیم.

اتفاقا الان ارزونتر هم میده ، یک فروشنده با تدبیر و با هوش باید نیاز های مشتری رو در هر سطحی برآورده کنه

ما هم از نت دایرکت برای این موارد استفاده می کنیم و در ضمن الان هم که کلا رفته رو شبکه لیزوب البته فکر کنم

شما خواب بودی و اطلاعاتت کمی آپ تو دیت نیست !

در مورد رنگ نوشته و ... هم باید بنده به شیک و مرتب بودن خیلی اهمیت میدم ، برای همین هم اینطور پست میزنم

شما هم اگر همت و سلیقه دارید میتونید یک کاری کنید پست هاتون کمی زیبا باشند و جلب توجه کنند

نکته جالب این مورد اینه که خیلی از کاربران هم از روی پست های بنده الگو برداری می کنند

که این مورد بنده رو واقعا خوشحال می کنه که تونستم پستی بزنم یا کاری کنم که سایر افراد هم مایل به الگو برداری هستند

و البته همین موراد مثل اینکه باعث شده به بعضی ها خیلی بر بخوره و در سدد این باشند تا هر طوری شده تعنه و کنایه بزنند

گود نایت پسری ام !

نقل قول نوشته اصلی توسط mamali5 نمایش پست ها
    ما هم نوشته رنگارنگ کنیم یعنی به دیگران کمک زیادی کردیم؟
    توی انجمن قانونی نوشته شده که هرکی میخواد آفر بده حتما باید آموزش هم بده و به دیگران که مشکل دارن کمک کنه؟
    شما خودت مثلا اگه تعداد مشتری هات زیاد باشه و وقت نداشته باشی میای به جای اینکه مشتری هاتو ساپورت کنی میای تو انجمن مشکلات دیگران رو حل میکنی؟
    خیلی ها هدفشون از کمک کردن جلب مشتری هست
    مشتری اگه قبل خرید کمک بخواد همه کمک میکنن تا بلکه طرف مشتریش بشه
    اما کسی که مشکل داره و سرورش رو از جای دیگه تهیه کرده یا به تاپیکش جواب داده نمیشه یا اگه داده بشه خیلی طول میکشه!
    1 - مثل اینکه این رنگ بد جوری چشم بعضیا رو آزار داده !

2 - قانون نیست ، معرفت و بزرگی این حکم رو می کنه که البته بعضی ها این موارد رو ندارند و به کمک دیگران هم با چشم بد نگاه می کنند !

3 - شما اگر تیمی کار کمی مشکل تایم نخواهد داشت

بقیه موارد هم در مورد دوم خلاصه میشه ...

2. تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)