نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 83

موضوع: ويزا كارت بين المللي شركت تجارت الكترونيك پارسيان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : ويزا كارت بين المللي شركت تجارت الكترونيك پارسيان

نقل قول نوشته اصلی توسط Techno Pars نمایش پست ها
    کارت هایی که بانک پارسیان میده احتمال بلاک شدنشون کمه ! چرا ؟ چون No Name هستند و حساب بانکی ندارند !
    پس وقتی حساب بانکی نداشته باشند فقط از طریق خودشون میشه شارژشون کرد.
    فکر کنم صورتحسابشون هم با تاخیر 2 یا 3 روزه باشه !
    نکته بعدی اینکه Visa یا مستر متعلق به هر کشوری باشه حتما باید Paypal را از همون کشور ساخت.چرا؟ چون کل بانک های دنیا شماره های کارت های اختصاصی دارند.حتی موسسات مالی هم 8 رقم اول کارت هاشون فقط متعلق به خوشونه ! پس پی پال مثل آب خوردن این موضوع را پی گیری می کنه.
    حالا سوال پیش میاد چرا بعضی ها این کار را کردند و مشکلی واسشون پیش نیومده.جواب اینه که پی پال از خداشه که کاربر بیشتر داشته باشه.انتقال بیشتر = سود بیشتر.پس به همه ی موارد رسیدگی نمی کنه.
    نکته بعدی اینکه تقریبا اکثر کارت ها موقع شارژ پی پال اون را POS حساب می کنند و وقتی هم که هزینه تبدیل بگیره که دیگه هیهات !!! یه دفعه می بینی 7% پولت به طریق کاملا قانونی به سرقت رفته !
    اگر هدفتون عدم وابستگی به واسطه هاست ، کارتی بگیرید که راحت بتونید شارژ کنید.
    کارتهای بانک پارسیان رو من ندیدم. ولی میگید No Name هستند. اگر منظور نداشتن اسم و حساب بانک هست باید بگم حساب بانکی فقط برای Visa لازم هست و Master کارت نیاز به حساب بانک نداره.
    در مورد شارژ هم باید خدمتون عرض کنم البته جاهای دیگه رو نمیدونم اگر با Visa پرداختی به غیر از پوند انجام بدید یک پوند Overseas Transaction fee و اینی که شما میگید 7درصد رو تاحالا من ندیدم. ولی با مسترکارت هر پرداختی با هر نرخی داشته باشید ازتون کارمزد نمیگره.

موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

2. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)