باسلام
دوست عزیز و بزرگوار و بینا "
VPS"
در صفحه ای که آدرس آن را داده بودید و برخی مشتریان ایران سرور قرار داشت توجه و چشمان بینایتان را بدین نکته جلب می نمایم:
تا آنجایی که من می دونم مشتری یک شرکت بایستی به نحوی از خدمات آن شرکت استفاده کرده باشد مثلا مشتری ایران سرور یا دامنه خود را آنجا ثبت کرده و یا هاست خود را از آنها گرفته باشد و طراحی سایت خود را بدانها سپرده باشد اما :
مشتری شماره 7 صفحه مشتریان ایران سرور "دانشگاه پیام نور مشهد" اگر وارد می بودید و از آن whois می گرفتید (مثل سایت whois.sc) متوجه می شدید این مشتری! دامنه خود را در میهن نیک ثبت کرده بوده و جزء مشتریان میهن نیکی است که به ایران سرور منتقل شده است (مستدلات
PnUm.ac.ir - Error) و اگر به سایتش سری بزنید (جهت اطلاع
دانشگاه پیام نور مشهد - مرکز آموزشی استان خراسان رضوی) با چشمان زیبایتان می بینید که طراحی آن توسط طراحی وب سایت توسط پورتال فراتک صورت گرفته است.
ویا مشتری شماره 8 "سازمان آموزش و پرورش استان مازندران" اگر مراحل بالا را طی نمائید نه هاست ، نه دامنه و نه سایت توسط ایران سرور صورت نگرفته (مستدلات
MeDu.ir - پورتال وزارت آموزش و پرورش یا من با چشمان ناقص خود نمی توانم رابطه را ببینم چون چشم بصیرت دوستان ایران سرور رو ندارم.
ای کاش ما چشمانی بینا می داشتیم
ای کاش فهمی بیشتر می داشتیم
ای کاش منطقی مستدل تر
و ای کاش .....
این مشتی بود نمونه خروار و قضاوت رو به دیگران (البته نه دوستان عزیز ایران سرور) واگذار می کنم
باتشکر از همگی