نقل قول نوشته اصلی توسط rezapj نمایش پست ها
من از این سایت poshtiban.com پشتیبان یک سرویس حرفه ای گرفتم برای استفاده از افزونه وردپرس و اپلود فایل
بعد یک مدت دیدم اپلود یک عکس 100 کیلوبایتی 10 بار خطا میده و اپلود نمیشه .حتی اگه کلی صبر کنم
حالا سرور خریدم و میخام منتقل کنم
7 روز منتظرم فایل هام زیپ بشه ولی نشده . تماس گرفتم گفتن نمیتونیم زیپ کنیم این حجم (70 گیگ و 200 هزار عکس که با هاست اشتراکی نیم ساعته فایل زیپ تحویل گرفتم )
یا باید بری دونه دونه و تعداد کم زیپ کنی منتقل کنی یا شرمندتیم
آخر سر هم فرمودند که با این هزینه ک کردی همینقدر میتونی پشتیبانی و سرویس بگیری و بیشتر نمیتونی

الان من 7 روز موندم با 2 تا سرویس لنگ در هوا که داره کنتور میندازه ( سرور مجازی و یک اختصاصی ) و چندتا نیرو ک حقوق میگیرن ولی کاری ندارن برای انجام دادن

حالا میخاستم برای مشکل پیش اومده و کاری ک مطمعنم هرگز قرار نیست انجام بشه چطوری و کجا باید شکایت و پیگیری قانونی کنم ؟

سایت poshtiban.com . بهتون ب شدت پیشنهاد میکنم اگه فایل هاتون براتون مهمه اشتباه منو نکنید ....

دوست عزیز، سرویس های شرکت پشتیبان، به شدت حرفه ای هستن و برای استفاده ی درست از سرویسشون باید تخصص استفاده از سرویس های aws رو داشته باشین.
من فکر میکنم مشکل شما این هست که تخصص استفاده از سرویسشون رو ندارین. این سرویس ذخیره سازی که دارن ارایه میدن، همون aws s3 هستش و شما حتما و حتما باید، دانش فنی استفاده از این سرویس رو داشته باشین.
در صورتی که اصراردارین تا از سرویس حرفه ای s3 استفاده کنین، باید قبلش دانش استفاده اش رو داشته باشین یا اینکه یک برنامه نویس مسلط به اس دی کی های این سرویس رو داخل شرکتتون، داشته باشین.
شرکت پشتیبان، در بحث راهکار های ذخیره سازی اطلاعات، مشکلات زیادی رو برای کسب و کارایی که هم داده های به شدت زیادی دارن حل کرده وهمم برای نرم افزارایی که به شکل میکروسرویس، دارن توسعه پیدا میکنن، سیستم ذخیره سازی شرکت پشتیبان، خیلی کار رو راحت کرده براشون.
منم که دارن این تیکت رو مینویسم، بخاطر اینه که پشتیبان، تونسته یه کار تخصصی و حرفه ای رو، برای برنامه نویس ها انجام بده و واقعا مشکلات مارو تونسته به شدت حل کنه. نه کارمندشون هستم نه اینکه یوزری هستم که تازه ثبت نام کرده باشم و بخام دفاع کنم.
من فقط دارم میگم اگه یه جایی، یه کسب و کار کاملا حرفه ایی وجود داره، که داره خدمات میده به برنامه نویس ها، حتما باید قبلش دانش استفاده از سرویس هاش رو داشته باشین.