با سلام
دوستان با توجه به اینکه سایت ایکس هاستینگ داخل این انجمن فعالیت و تبلیغات بنری داره لازم دونستم تجربه خریدم از این هاستینگو اینجا با مدارک کامل بزارم چون احساس میکنم کاری که با من کردن با افراد دیگه هم میکنند یا خواهند کرد.
بنده از این سایت یک سرور مجازی ایران به صورت 3 ماهه خریداری کردم.
داخل عکس زیر میتونید ببینید که سرور 3 ماهه خریداری شده:
داخل عکس زیر هم میتونید ببینید که تاریخ ثبت سرویس 1399/05/31 هست و همچنین ترافیک مصرفی ما کلا زیر 50 گیگ در ماه بوده که بسیار کم هست.
حالا قضیه از این قرار هست که ایشون بعد گذشت 1 ماه برای من یک تیکت باز کردند که باید احراز هویت انجام بدم در غیر این صورت سرور خاموش خواهد شد.
در صورتی که قبل از خرید من به ایشون تیکت دادم و چند سوال کردم که اصلا حرفی از احراز هویت نزدند و یا حتی همون موقعی که من سرویسو خریدم هم باز درخواست احراز هویت نکردند اما بعد از یک ماه بدون هیچ دلیلی از من احراز هویت خواستند در صورتی که باید همون اول اینکارو میکردن که من در صورت عدم تمایل سرویس نخرم یا اینکه کنسل کنم.
با توجه به اینکه من مخالفت کردم و گفتم شما باید همون اول اینو میگفتید تا من کنسل کنم و پولمو پس بگیرم، سرویس منو غیر فعال کردند !
بازم با توجه به اینکار غیر حرفه ای که کردن من گفتم مشکلی نیست، مگه نمیگید سرویستون احراز هویت نیاز داره ؟ اوکی من دیگه این سرورو نمیخوام، کنسل کنید و هزینه 2 ماه باقی موندرو عودت بزنید که قبول نکردن !
گفتم باشه مشکلی نیست سرور خارج که دیگه احراز نمیخواد شما به جاش به من سرور خارج بدید خب ! بازم قبول نکردن (من همه جوره داشتم تلاش میکردم قضیه به خوبی حل بشه)
حتی راضی شدم تلفن ثابت هم وریفای کنم تا خیال ایشون راحت باشه ! اما باز قبول نکردن.
حتی ایشون برای احراز هم به یک اسکن کارت ملی راضی نبودن گفتن باید عکس سلفی با کارت ملی و کارت بانکی بگیرم و براشون بفرستم ! (فکر کردن سایت فروش ارز دیجیتال دارن)
همه این موارد در حالی هست که خودشون حتی شرکت ثبت شده هم نیستن و حتی نماد اعتمادشون هم منقضی شده و از درگاه واسط استفاده میکنند.
من به عنوان مشتری چرا باید مدارکم در اختیار همچین فردی بزارم بابت یک سرور ؟ از کجا بدونم از مدارک من خود ایشون سو استفاده نمیکنه ؟ یا از کجا معلوم که مدارک کاربرها لو نره کم سایت هایی نبودن تو این چند ساله که اطلاعات کاربرانشون ***یده شده و ...
خلاصه که دوستان نه باقی پولو برگشت زدن نه سرور جایگزین دادند برای همین احساس کردم بهتر این موردو اطلاع رسانی کنم تا به افراد دیگه ای هم همچین رکبی نزنن.
اینم اسکرین شات کامل تیکت ها: