نقل قول نوشته اصلی توسط shvb2006 نمایش پست ها
قبلا من از سرویس دهی تیک وب تقریبا راضی بودم. ولی تجربه جدیدی که از خریدن سرور جدید داشتم واقعا افتضاح بود. اول که به صورت خودکار سرور ساخته می شه با تعجب دیدم سرور با آی پی فیل-تر شده تحویل شده. بهشون داخل تلگرام پیام دادم و خواستم رسیدگی کنن. تا چند ساعت مدام تفره می رفتن و سعی می کردن یه جوری از دادن آی پی جدید خودداری کنند. بهم می گفت با وی پی ان می تونی وصل بشی!!! شما تصور کنید طرف به مشتری می گه با وی پی ان به سرورت که از اول آی پی ش فیل-تر شده وصل شو!!!
بعد از کلی گفتگو یه آی پی دیگه ست کردن. که اتفاقا اونم قبلا فیل-تر بوده و روی یه سری isp ها (از جمله مال خودم) هنوزم فیل-تره! به فاصله چند ساعت مجدد پیام دادم. گفت خودت فیل-ترش کردی به ما ربطی نداره. (در حالی که من فقط یه روز بود از سرور استفاده کرده بودم اونم در حال پیکربندی برای میزبانی سایت بودم) نهایتا هم سرش رو گرفته بالا می گه شما برو شکایت کن. و دلیل آورده که ما خودمون سی تا آی پی می خریم نصفش فیل-تره از اول!!!
واقعا افتضاح هست نحوه برخوردشون. حتی یه معذرت خواهی ساده هم نکردن و من با آی پی فیل-تر شده به سرور وصل میشم. البته تجربه ای شد که دیگه ازشون سرور نخرم. این ماه هم تموم بشه از جای دیگه ای خرید می کنم. جایی که حداقل ارزش مشتری رو بدونن. براشون متأسفم.
اینجا جاش نیست
اما پس اگر جای ما باشید و سه تا سابنت 30 تایی برا سه تا سرور مختلف از هتزنر بگیرید و دوتاش کل رنج ***** باشه یا udp یا tcp ***** باشه چیکار میکنید؟
میشه بگید دیتاسنتر پول ما رو برمیگردونه یا ایپی جدید بما میده که ما بدیم؟
اون ایپی دومی که به شما دادیم یه سینگل ایپی بود که جداگانه به دیتاسنتر سفارش دادیم و مستقیم دادیم به شما
موقعیم که تحویل شد با نت همراه اول و نت شاتل تست کردیم اوکی بودش
حالا ما که نمیتونیم با همه isp ها تست کنیم
بعدشم ایپی های هتزنر خیلی هاشون ***** شدن و این وضع رو همکاران درک میکنند

به شما راهنمایی کردیم که به زیرساخت ایمیل بدید و پیگیر بشید بعد دو سه روز از ***** خارج میکنن