دوستان در نظر داشته باشید که من به عنوان فروشنده در ژاکت فعالیت می کنم و تیکتی هم که پشتیبانی زدم برای تغییر شماره حساب خودم بوده که به حساب جدید واریز کنند فروش هایم را. این مورد را صرفا گفتم که سو تفاهم پیش نیاید در ادامه.

نقل قول نوشته اصلی توسط sonly نمایش پست ها
سلام
از لحاظ پشتیبانی فروشندگان، اپراتورهایی که بنده باهاشون ارتباط داشتم (باقی رو اطلاع ندارم) خیلی خیلی مبتدی بودن.... هم رفتارشون در حد حرفه ای نبوده و هم پاسخ دهیشون خیلی وضع اشفته ای داشت.
پیام اول پست را بخوانید.
نقل قول نوشته اصلی توسط 8110829 نمایش پست ها
سلام عزیز والا راستش به شخصه با سایت ژاکت کار نکردم و نمیدونم روال سرویس دهیشون چطوره ولی نظر بنده اینه که راهی پیدا کنید بتونید مصالمت امیز حلش کنید .. بهتره ناراحتی بین شما و این شرکت پیش نیاد..
قطعا دنبال حل مسالمت آمیز هستم و سر من هم درد نمی کند طبیعتا. با دو پشتیبان ژاکت که صحبت می کنم دو حرف کاملا متفاوت می زنند و حتی هماهنگی هم ندارند در این که چه رول هایی دارند
نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
99درصد جنسایی که تو ژاکت هست نال شده و از سایتا کرکیه دارن میفروشن
پیام اول پست را بخوانید
نقل قول نوشته اصلی توسط IGulf نمایش پست ها
درود خدمت شما بزرگوار.
بنده از سایت ژاکت و راستچین و بیشتر سایت ها خرید کرده ام.
سایت راستچین بسیار آماتور و مبتدی هستند و اصلا پشتیبانی ندارند. و اگر ژاکت پشتیبانیشون ضعیف باشه در قبال راستچین اصلا پشتیبانی نداره.
بنده حاظرم خیلی از قالب هارا با قیمت چند برابر راستچین از ژاکت بخرم ولی هیچ وقت دیگه حاظر نمیشم از راستچین خرید کنم به دلیل تجربیات تلخ از راستچین
پیام اول پست را بخوانید
نقل قول نوشته اصلی توسط number one نمایش پست ها
با اینکه خیلیا از این سایتا گلایه دارن نمی دونم چطوری انقد راحت اومدن بالا
پیام اول پست را بخوانید