نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanwebhost نمایش پست ها
يعني در حدي كه يك سرور 4 هزار تومان براي فروش قرار بگيرد ؟

صحبتتون اصلا قابل قبول نيست . حتي اگر يك سرور را كلو هم كرده باشند . باز هم ارايه سرور مجازي + ارايه پشتيباني و ..... با اين قيمت ضرر هست .

يك مورد فقط عنوان ميدم بخونيد :

سرور مجازی آلمان رم 4 گیگ 10 هزار تومان

سلام،
بحث سر قیمت تمام شده هر سرویس بود! منظورم اینه که همه چیز روی کاغذ نیست و در عمل میشه تفاوت ایجاد بشه در شرایط خاص! وگرنه شما از جای معتبری که هزینه کرده برای سرور + حقوق پرسنل پشتیبانی و... این قیمت هارو نمی بینید که اشاره هم کردم. اون مورد فقط برای این بود که به استارتر محترم بگم همه چیز اون چیزی که روی کاغذه نیست و میتونه فرق کنه قیمت تمام شده برای سرویس دهنده.

با احترام.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط razavihost نمایش پست ها
دیگه کاریش نمیشه کرد هر کسی هر قیمتی بخواد میاد میده.
مثلا به من اکثرا میگن چرا قیمت سرور مجازی هاتو ثابت نمیدی و سرور محازی ها چرا به یورو هستن و به تومن بزن.وقتی ارز داره لحظه ای بالا پایین میره خوب قیمت خدمات هم باید به همین شکل باشه.
البته بعضی همکاران هم مقصر هستن میان آفر میدن ماهی 10 تومان تاکید هم میکتت که قیمت ثابت هست و گرون هم نمیشه.

- - - Updated - - -

سرور قول با رم 256 گیگ رم هارد قول میخواد که بتونه نوشتن و خواندن تعداد بالای سرور مجاری رو پاسخ بده
پورت قول میخواد که بتونه ترافیک این سرور های مجازی رو عبور بده.که همیه اینا هزینه بسیار بالایی دارن.و اصلا با ماهی 4 هزار تومن یا حتی ماهی 10 هزار تومن هزینش در نمیاد.
الان یه ip ماهی 5 تومن هزینه اجاره داره فقط بقیه موارد رو هم خودتون حساب کنید.
سلام،
مجدد لازم دونستم تاکید کنم که این مثال صرفا برای این بود که ببینند قیمت تمام شده رو میشه کم کرد و همه چیز روی کاغذ نیست.
مجدد تاکید کنم تو پست بنده به وضوح نوشته شده جاهای معتبر با این قیمت نمیدن، قبلشم گفتم جاهای معتبر چنین هزینه هایی میکنند.
برای جاهای بزرگ، پورت ۱۰ گیگ چیز خاصی نیست! سرعت هارد هم راهکار های خودشو داره که سرعت هارد پاسخگو باشه.
هرچند با همه این ها بازم تاکید می کنم جاهای معتبر با چنین قیمت هایی سرویس نمیدن.
و در انتها تاکید مجدد.

با احترام.