نوشته اصلی توسط
abbas141
سلام
من اگر جای شما بودم ، اصلا سمت ثبت شرکت نمی رفتم ، ما هم فعالیت مون تبلیغات ، طراحی سایت ، پشتیبانی سایت ، بازاریابی اینترنی و کلا خیلی از مسائل حوزه وب هست .
چند سال پیش به این سمت رفتیم ، اگر از این موضوع صرف نظر کنیم که کلی برامون مشکل داشت و با کلی سختی تونستیم ثبت شرکت کنیم بگذریم ، اصل موضوع بعد از ثبت شرکت هست که شما هزار جور مشکل دارید ، ما اون موقع که رفتیم سراغ این موضوع سال های دوم و سوم فعالیت مون بود و هیچ دفتری نداشتیم و برای این موضوع مجبور شدیم بریم یک جایی رو اجاره کنیم و...
خلاصه بعد از مدتی ثبت شرکت انجام شد ولی اینقدر مشکلات : شهرداری ، مالیات ، نظام صنفی و... پیش اومد و هزینه کردیم کلا از این موضوع صرف نظر کردیم و حتی شرکت رو لغو کردیم .
خوبه مجوز بگیرید ، من نمیگم مچوز نگیرید ولی به اندازه نیازتون مجوز بگیرید .
به نظر من ثبت شرکت در حوزه it برای مجموعه ای خوبه که حداقل 2 میلیارد سرمایه داشته باشه + حداقل 15 نفر تیم شون باشه ، یک ملک تجاری داشته باشید . درامد ماهیانه بالای 60 میلیون اون موقع خوبه برید .
من توضیحات فوق رو برای شهر تهران گفتم در شهر های دیگه ممکن هزینه کمتر باشه
در شهر تهران شما اگر بخواهید یک ملک تجاری بخرید توی یک جایی که تجاری باشه مثل منطقه سهرودی تهران / برای 15 نفر حداقل چیزی حدود حداقل 1میلیارد هزینه اول ملک و با سایر هزینه ها به نظرم این میزان حداقل 2 میلیارد لازم که پشتوانه شرکت باشه . درامد هم 15 نفر نیرو اگر ماهی حداقل 4 میلیون درامد داشته بانشد 60 میلیون چیز زیادی نیست و این کفش
اگر شما این شرایط رو دارید خیلی خوبه برید سمتش باعث میشه ، شخصیت تون از حقیقی به حقوقی تبدیل بشه و بتوانید با جاهای خیلی بزرگ قرار داد های بزرگ تر راحت تر قرار داد ببندید .
اما اگر این شرایط رو ندارید به نظر من نرید سراغ این موضوع و مجوز های ساده تری رو بگیرید .
مثلا ما وقتی میخواهیم با یک شرکت قرار داد ببندیم الان نماد اعتماد داریم و همین نماد اعتماد جکم شرکت رو در فضای مجازی داره و 99% درصد شرکت هایی که باهاشون کار میکنیم با ارائه توضیحات همین موضوع رو از ما قبول میکنند و خیلی راحت باهاشون معامله میکنیم .