نقل قول نوشته اصلی توسط psfa نمایش پست ها
تصاویر و مدارک لطفا. ما برای همه ی حرفامون مستندات ارائه میکنیم چون باکی نداریم از چیزی. شما هم ارائه کنید لطفا این مواردی که میگین رو
نقل قول نوشته اصلی توسط psfa نمایش پست ها
من گفتم بعد 14 روز اون کارها رو انجام دادین دقیق مدارک و تاریخ هاش رو قرار دادم. من 3 ماه جواب شما رو نمیدادم لطفا مدارکو قرار بدین ؟ من جواب شما رو همیشه دادم به غیر از زمانی که شروع به تهدید و الفاظ رکیک کردین که دیگه تو شان من نبود بخوام هر روز با شما دهن به دهن بشم. میخواستم طبق فاکتورخ ودتون پول کارهایی که کرده بودینو بدم اما شما اصرار داشتی که نه باید کامل بدی پول وبلاگ و ... رو هم بدی که من بار ها گفتم اگه هم دوست شما انجامش داده بود چیزی برای من ارسال نشده روی سایت هیچ تغییری نکرده شما فقط میگی انجام دادم انجام دادم من به شما بار ها گفتم انجام دادی کو؟ نیست؟ جوابی نداشتی بدی. الانم فقط همون حرف ها رو تکرار میکنین هیچ چیزی برای ارائه ندارین

- - - Updated - - -

ببخشید من نمیدونستم مارجین بحث پیچیده ای داره وگرنه واردش نمیشدم
ویرایش چند کلمه توی اچ تی ام ال و اضافه کردن چند مورد کوچیک نمیدونستم این قدر هزینه بردار و حرفه ای هست

- - - Updated - - -

سطح شعور و فرهنگ جناب عالی مشخص هست
سطح و شعور من هیچ ربطی به موضوع کااری ما نداره پس جو ندید لطفا !شما خوب

تو همین تاپیک گفتید 5 کار انجام دادم تو خصوصی گفتید شش کار انجام دادم(عکس پیام شما مشخص هستش ) متن پیام شما هم معلومه که اگر ویرایش نکنید

من کلا دیگه به شما پاسخی نمیدم چون وقتشو ندارم کلاهبرداری شما رو ثابت کنم هر ثانیه

دروغگوییتون همینجا ثابت شده تاپیکی هم ببینم اعلام میکنم بهتون

به این دوست و همکارمونم فردا میرم خطمو مجدد میگیرم میام تلگرام کامل عکس از وبلاگ و صحبت های شما میذارم قالب رو هم میارم رو سایت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Oscar نمایش پست ها
قالب کد شده نیست میتونید راحت از سایت هیکو بردارید
یکسری رمز ها گذاشتیم تا اگر ادعا کردید کدنویسی کار شما بوده رو کنیم، باز میل خودتون برید سایت هیکو قالبو بر دارید تا ما هم مدارکمون رو رو کنیم
و اینکه میگید ما باهم همکار و همدستیم هم توهم شماست بنده از پوریا دفاع نمیکنم، در اصل از خودم دفاع میکنم چون کاری که شما ادعا میکنید انجام دادید رو بنده انجام دادم و هزینشو دریافت کردم
تاریخ شروع کار رو توی تلگرام ملاحظه کنید
01.png

- - - Updated - - -

بنده بیشتر از این وقت واسه این بحثا ندارم
اگر توی دادگاه نیاز بود بنده در خدمتم
شما هم جناب آلمان دیتا اگر واقعا به وجدان خودتون رجوع کنید هم تاخیر داشتید هم کاره نیمه کاره تحویل دادید، نباید بابتش هزینه دریافت کنید

من خودم تا حالا چندین بار بخاطر تاخیری که داشتم، کاری که بصورت 100% انجام داده بودم رو مشتری ازم تحیل نگرفته وپولی پرداخت نکرده و این مشکل منه که تاخیر داشتم نه مشتری
فردا ظهر قالب رو میفرستم خدمتتون
اگه کارو تحویل نمیگرفتن بحث دیگه بود
تا اینکه وسط کار بدون اطلاع من دسترسی هارو عوض کنن و کارهایی که انجام دادم هزینه پرداخت نشده و هیچ جوابی ندن
توی چت ها هم بهشون گفتم،معذرت خواهیم کردم ،که هیچکس اینطوری معذرت خواهی نمیکنه ،اونم فقط برای یک مورد که بحث ریسپانسیو بود که من بلد نبودم ،و به خودشونم گفتم بلد نیستم(هیچوقت هم ادعا نکردم بلدم بلدم بکنم ) بعد از اونور ایشون بخاطر اینکه من باهاشون رو راست بودم و گفتم که من بلد نیستم بیاد سواستفاده کنه بگه این هیچی بلد نیستش

من فالب رو تا فردا ظهر سعی میکنم بفرستم اگه نشد فردا شب حتما میفرستم خدمتتون چون نمیدونم کجا ذخیره کردم !