نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
داخل پیام خصوصی اعلام کردید شش تا کار انجام دادم
اینجا شد پنج تا
داخل انجمن دیگه چهار تا

http://s9.picofile.com/file/83079074...B%B2%DB%B4.jpg

اینکه شما خیلی حرفه ای هستید از نظر خود شما سه ماه جواب ندادن ما حرفه ای بودنه ؟برای تسویه ؟یکبار گفتید فردا تسویه میکنم !یکبار گفتید هنوز باهم تسویه نکردن !دوماهم کلا جواب مارو ندادید تا داخل تاپیکتون اعلام شد!اگر چیزی غیر از اینه بگید
تصاویر و مدارک لطفا. ما برای همه ی حرفامون مستندات ارائه میکنیم چون باکی نداریم از چیزی. شما هم ارائه کنید لطفا این مواردی که میگین رو
من گفتم بعد 14 روز اون کارها رو انجام دادین دقیق مدارک و تاریخ هاش رو قرار دادم. من 3 ماه جواب شما رو نمیدادم لطفا مدارکو قرار بدین ؟ من جواب شما رو همیشه دادم به غیر از زمانی که شروع به تهدید و الفاظ رکیک کردین که دیگه تو شان من نبود بخوام هر روز با شما دهن به دهن بشم. میخواستم طبق فاکتورخ ودتون پول کارهایی که کرده بودینو بدم اما شما اصرار داشتی که نه باید کامل بدی پول وبلاگ و ... رو هم بدی که من بار ها گفتم اگه هم دوست شما انجامش داده بود چیزی برای من ارسال نشده روی سایت هیچ تغییری نکرده شما فقط میگی انجام دادم انجام دادم من به شما بار ها گفتم انجام دادی کو؟ نیست؟ جوابی نداشتی بدی. الانم فقط همون حرف ها رو تکرار میکنین هیچ چیزی برای ارائه ندارین

- - - Updated - - -

من نگفتم مارجین نبوده
ایشون گفتن فقط مارجین نوشتن !
گفتم هیچ درکی ندارن از مارجین !
اینکه دست مارو کنید یعنی باهمیدقالبو پیدا کنم اپلود میکنم میفرستم خصوصی!چون به قول خودتون کد شده هستش قالب و ما نمیتونیم به راحتی برداریم قالب رو
ببخشید من نمیدونستم مارجین بحث پیچیده ای داره وگرنه واردش نمیشدم
ویرایش چند کلمه توی اچ تی ام ال و اضافه کردن چند مورد کوچیک نمیدونستم این قدر هزینه بردار و حرفه ای هست

- - - Updated - - -

اینو بخاطر این گفتم اومدید امتیاز منفی دادید

شخصیت ما هرجوری هستش شما حروم خوری نکنید که نترسید سرتون بلایی بیاد
سطح شعور و فرهنگ جناب عالی مشخص هست