نقل قول نوشته اصلی توسط speednet نمایش پست ها
قرار بود که بنده 21 اگوست به دفترشون برم و در مورد درگاه ، پشتیبانی فارسی و حتی غلطهای ترجمه سایتشون بهشون پیشنهاد بدم البته این موضوع رو همون اول که با سایت اشنا شدم با رجب در چت انلاین در میون گذاشتم که همون اول که کاربر ایرانی دو سه نفر با سایتشون اشنا بود ، گفت میدیم دارترجمه ترجمه کنه حالا قضیه درگاه کمسیون اینجور چیزا به کنار همین که تونستین پشتیبانی فارسی رو بگیرین ازشون یعنی گرفتن حقوق و وارد شدن ارز هر چند مقدار کم به کشور ما هم قرار بود به دفترشون رفتیم در مورد این قضایا به خصوص پشتیبانی فارسی باهاشون مذاکره کنیم که دوست عزیزمون زودتر از ما جنبیدند و بهشون هم تبریک میگم
الان چیزی که هست ما داریم از این سایت سرویس میگیریم بهتره هوای هم داشته باشیم تا اینکه زیر اب همو در این شرکت بزنیم و این شرکت به فکر سئو استفاده از کاربران ایرانی بیفته ، ما هوای دوست عزیزمان و این عزیز هوای کاربرانی که از طریق ایشون میخوان پنل شارژ کنن ، به نظرم اول کار باید اتحاد همبستگی نشون بدیم تا اینکه بخوایم با هم لج کنیم و جای سئو استفاده بزاریم برای شرکت های خارجی

همون اول کار خیلی شاهد سئو استفاده بودیم ، ایران سرور ، اسم نمیبرم دوستی در همین انجمن که در هر صفحه یه پست میزدند از هگزونت بود
به هر حال الان دیگه ایرانیا دامنه هاشون پراکنده شده و بهتره هوای همو داشته باشیم

البته روی سخنم با شما نیست فقط نقل و قول کردم
بنده خودم با سایت اتک دومین اشنا بودم اما دومین ای پی ای رو نمیدونستم فکر کنم از طریق شما در این انجمن باهاش اشنا شدم
ممنون دوست عزیز در مورد ترجمه حق با شماست اما داکیومنت ها رو به ما ارسال کردند و ما در حال اصلاح ترجمه ها هستیم
این نکته هم بگم ما فعلا فقط پرداخت هارو داریم انجام می دیم اما در آینده قرار بر این است که پشتیبانی فارسی هم اضافه بشه اما فعلا قرار داد ما فقط پرداخت ها هست
در مورد حمایت با شما موافقم ما کارمون پرداخت هست اما با روابطی که داریم دوستانی که به مشکل خوردند با ما در تماس باشند تا بتونیم کمکشون کنیم در این زمینه
سایت domainnameapi همون سایت atak هست ولی دارند با دو برند تجارت می کنند
قرارداد ما هم با شرکت مادر atak بسته شده