نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

با سلام دوستان عزیز
    بنده مشتری آقای ourweb (کیان سرور ) هستم و نماینده سرور مجازیشون بودم و همکار شون
    بنده قبل از این که سروری ازشون بخرم تاکید کردم که اقا سرور بسته باشهههه نمیخوام ها فردا برا من مسئولیت داره .ایشون فرمودن که نه اصلا.بنده از وقتی که سرور رو خریدم یه چند روز اول رو سرور مجازیشون رو روشن دیدم بعدا سرور کلا بسته شد و مشتری بنده موندن رو هوا و بعد از چند روز کاری فرمودن سرور جدید و اون سرور هم باز دو روز کاری بسته موند و بنده از طرف مشتری زیر فشار بودم . همکار بنده که آقای ourweb (کیان سرور ) باشن اصلا گناهشون رو گردن نگرفته و فرمودن برا سرور مجازی برگشت هزینه نداریم در حالی که همه اتفاقات گناه ایشون بود . و بنده زیر فشار سایتی که روزانه 5 هزار بازدید داشت قرار داشتم . همکار عزیزمون پول یکساله سرور مجازی که بیشتر از 500 هزار بود رو خوردن یه لیوان آب هم روش . بعدا هم بنده رو با اخرین کلمه یا علی ( علی حق مردم رو نمیخورد علی مرد عمل بود)راهی کردن .
    اینو خواستم بگم که شما هم قضاوت کرده و به هر کسی که از راه میرسه و میگه سرور و هاست با این قیمت زود اعتماد نکنید.
    موفق باشید
    ویرایش توسط mansour1 : July 25th, 2017 در ساعت 21:18

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)