سلام.
ای بابا، تاپیک با چی شروع شد و به کجا رسید!
نظر شخصیم رو میگم:
برای خودم بارها پیش اومده که کاری رو با موفقیت شروع میکنم و شکر خدا به جایی هم میرسم، بعد میبینم خیلی ها ناراحت هستن و یا حسودی میکنند! بیشتر این آدم ها همون هایی هستند که اول خیلی تعریف و به به میکردن، به قول خودشون پشتیبانی میکردن و میگفتن تا آخرش باهاتیم و... از این جور حرف ها! بعد میدیدم یهو پشتم آدم رو خالی میکنن هیچ، برای آدم حرف در میارن و از هر راهی میخوان ارزش ها و کارهایی رو که کرده از بین ببرن و خراب کنند! حتی نمیتونند پیشرفت آدم رو ببین و بازهم سعی در خراب کردن همه جوره طرف دارن و...
من خودم به شخصه هم آقا احسان و هم امید جان رو میشناسم، عضو انجمن و سایت هاشون هم هستم.
به نظر من هر دو این دوستان عزیز به همه گفتند که هرکس نمیخواد کسی مجبورش نکرده که به سایت پی سی ول / نالرز سر بزنه و اسکریپت ها و... رو دانلود کنه.
احسان و امید همیشه سعی کردن که جلوی کسانی رو بگیرن که سعی میکنن سودجویی کنن و از هر راهی برای کسب درآمد دروغین استفاده کنن رو بگیرن و تا اینجا به طور بسیار خوب و چشمگیری موفق بودن.
تمامی کسانی هم که با این دو دوست خوب مخالفت و یا دشمنی میکنند یا اینکه اسکریپتش رو زدن و یا اینکه نمیتونند پیشرفت دیگران رو ببین، البته همه رو منظورم نیست، فقط کسایی که بیخود حرف میزنند و دشمنی و میکنند و...
من به شخصه تا جایی که بتونم به حمایت از این دوستان (احسان و امید) ادامه میدم و همیشه برای کمک به اون ها در کنارشون هستم.
موفق باشید، امیر