نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 96

موضوع: اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن winsent آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    393
    تشکر تشکر شده 
    269
    تشکر شده در
    229 پست

پیش فرض پاسخ : اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟

سلام.
    ای بابا، تاپیک با چی شروع شد و به کجا رسید!
    نظر شخصیم رو میگم:
    برای خودم بارها پیش اومده که کاری رو با موفقیت شروع میکنم و شکر خدا به جایی هم میرسم، بعد میبینم خیلی ها ناراحت هستن و یا حسودی میکنند! بیشتر این آدم ها همون هایی هستند که اول خیلی تعریف و به به میکردن، به قول خودشون پشتیبانی میکردن و میگفتن تا آخرش باهاتیم و... از این جور حرف ها! بعد میدیدم یهو پشتم آدم رو خالی میکنن هیچ، برای آدم حرف در میارن و از هر راهی میخوان ارزش ها و کارهایی رو که کرده از بین ببرن و خراب کنند! حتی نمیتونند پیشرفت آدم رو ببین و بازهم سعی در خراب کردن همه جوره طرف دارن و...
    من خودم به شخصه هم آقا احسان و هم امید جان رو میشناسم، عضو انجمن و سایت هاشون هم هستم.
    به نظر من هر دو این دوستان عزیز به همه گفتند که هرکس نمیخواد کسی مجبورش نکرده که به سایت پی سی ول / نالرز سر بزنه و اسکریپت ها و... رو دانلود کنه.
    احسان و امید همیشه سعی کردن که جلوی کسانی رو بگیرن که سعی میکنن سودجویی کنن و از هر راهی برای کسب درآمد دروغین استفاده کنن رو بگیرن و تا اینجا به طور بسیار خوب و چشمگیری موفق بودن.
    تمامی کسانی هم که با این دو دوست خوب مخالفت و یا دشمنی میکنند یا اینکه اسکریپتش رو زدن و یا اینکه نمیتونند پیشرفت دیگران رو ببین، البته همه رو منظورم نیست، فقط کسایی که بیخود حرف میزنند و دشمنی و میکنند و...
    من به شخصه تا جایی که بتونم به حمایت از این دوستان (احسان و امید) ادامه میدم و همیشه برای کمک به اون ها در کنارشون هستم.
    موفق باشید، امیر
    سرور مجازی و اختصاصی + طراحی حرفه ای وب سایت + نمایندگی هاست لینوکس ایران
    شرکت انفورماتیک پاسارگاد | ارائه خدمات حرفه ای هاستینگ
    www.VIPSERVERZ.com + www.Pasargad-ICTGroup.ir

2. تعداد تشکر ها ازwinsent به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)