نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

موضوع: بی کفایتی و بی تدبیری سایت ovh-web.in

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    82 پست

پیش فرض کلاه بردار فضای مجازی بنام او وی اچ وب ovh-web.in

با سلام دوستان حقیقتش من طبق عادتم هرچیزی میخام بگیریم یا یک ساله میگیرم و یا دوستاله.
    ما از او وی اچ یک سرور رم 4 با 4 هسته سی پی یو و 300 گیگ هارد داشتیم. و یک سرور فرانسه رم یک و یک هسته سی پی یو. و یه سرور امریکا رم یک و یک هسته سی پی یو.
    بعد از اینکه سه چار ماهی از انتقال سایت هام به او وی اچ نگذشته بود. دیدم سرور بالا نمیاد. رفتم بهش گفتم هر چند هفته در میان یه جواب بهم میداد و در اخر فهمیدم که هارد سوخته سرور. بعد شش ماه سرور رو مجدد به من تحویل داد ولی شرکتشو عوض کرد فرانسه تحویل داد و بعد از یکی دو هفته مجدد منتقلم کرد به امریکا که الان اشغال ترین کیفیو دارم. و جریان اون دوتا سرویس دیگم هم اینه که یکیشو اصلا تحویل نداد بهم. یکی دیگشو یه ریموت دسکتاپ تحویل داد بعد از سه ماه پرید و اطلاعاتمو از بین برد مجدد. راستی بعد از 5 ماه بعد از اینکه امریکارو تحویل داد خودم حواثم نبود رفیقم چک کرد تا بجای 4 هسته 2 هسته سی پی یو داده و بجای 300 گیگ ساتا اومده 60 اس اس دی بهم دادی بدون تاییدیم بخاطر این مبلغ. وقتی هم بهش گفتم بهم جواب داد که تو خودت باید میفهمیدی که همون لحظه اضافه میکردم چون الان فهمیدی منم الان اضافه میکنم. درضمن ظبط همه صداهاش از اولین صحبتمون تا الان موجوده که اینشالله بعدا برای شما میذارمش و شما شاهد دبه های این اقا هستید.
    و با هزار التماس و یکماه سردووندن. چند روز پیش منابع سرور هامو ادغام کرد ولی بازم مشکل پینگمون حل نشد. و هزاران مشکل داره سرورش. (همین الان که دارم اینو مینویسم بعد از هزار تماسی که بهش گفتم و ج نداد. الان خودش زنگ زد. که ظبط صداشو الان براتون میذارم.)
    و بنده باز هم اعتماد روی اعتماد. اعتماد روی اعتماد. اعتماد روی اعتماد. چند روز پیش بهش گفتم یه سرور اختصاصی میخام بخرم گفت بیا نمایندگی بهت میدم پنل توی مجازی ساز ها بهت میدم هرچقد خاستی منابع اضافه میکنم تو بفروش منابع رو. گفتم چشم گفت باید 150 هزار تومان واریز کنی برای پیش خرید سرور ها من گفتم نه 50 واریز میکنم بعده کلی چونه قبول کرد. و الان بعد از سه روز زنگش میزنم میگم چی شد زبونش صد متره هر حرفی که از دهنش در میاد بهم میگه که صداشو میذارم براتون. صداهای دیگش هم موجوده برای پیگیری قضایی ولی برای شما همینو میذارم شما قضاوت کنید. بعده سه روز اومده میگه باشه پولتو پس میدم ولی هنوز که هنوزه پس نداده و ما منتظریم.
    http://s9.picofile.com/file/83005132...74123.amr.html
    اینم صداش گوشش بدید انگار طلب کاره.
    74.222.25.147
    اینم سرور او وی اچ وب میتونید پینگشو بگیرید منابع سه تا سرور ادغام شده توی هم شده رم 6 و سی پی یو 6 هسته و 100 گیگ کارد..
    همچنان منتظریم او وی اچ وب جواب بدن به تیکت.

مشکلمون حل شد تقریبا. از مدیریت درخواست دارم تاپیک رو حذف کنه

ویرایش توسط sibait : July 15th, 2017 در ساعت 00:40

2. تعداد تشکر ها ازsibait به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)