نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: لطفا شک کنید ⛔️

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : لطفا شک کنید ⛔️

نقل قول نوشته اصلی توسط parswebit نمایش پست ها
    هاست گیتور داره به کل دنیا میفروشه برای همین میتونه پلانهایی در این حد بده در ثانی شما 99.9% قوانین این شرکت رو نمیدونید درباره شرایط مصرف
    وگرنه یک دونه وردپرس رو اونجا هاست کنید 1 ماه نشده باید آپگرید کنید به سرویسهای اصلیشون و گرون قیمت باید برید vps بگیرید ( قیمت سرویسهای اصلیشون رو حتما چک کنید)
    چون دلاری 4000 تومن نمیده، چون همه لایسنها تحریم نیست

من سالهاست اینجام همه رو میشناسم
    به صورت قطعی میگم که 70% فروشنده های این انجمن بچه سال و بی تجربه و بی مسئولیت هستند و از 16 تا 18 سالگی میان تو این کار و اکثرا هم v=p=n فروش بودند به همین خاطر از vps افتادن تو کار سرور و هاستینگ
    و زمانی که تقی به توقی میخوره مثلا بابشون گیر میده برن مغازه کار کنن یهو یه شبه هاستینگ اینا رو میزارن زمین و فلنگ رو میبندن
    هزار مورد دیدیم
    غیر هاستینگهای تابستونی

اگه من هاستینگ ایرانی بتونم مرچتنت پی پل مطمئن بگیرم که فرداش بسته نشه برم به کل دنیا بفروشم خوب میصرفه
    میام پلن میزارم واسه هموطن خودم 10 گیگ ماهانه 1000 تومن
    اتفاقا بنده قبلا تجربه همکاری با این شرکت رو داشتم و مطمعن باشید حداقل 99.9% قوانین این شرکت رو می دونم
    بحث بنده درباره این سرویس به صورت جهانی بود نه در مقایسه با شرکت های ایرانی. همینطور فراموش نکنید که it بازار جهانی و بدون مرز هست و با وجود مشکلات مختلف همیشه راهی برای پیشرفت بیشتر و فعالیت در کنار بزرگان هست همونطور که در ایران شرکت هایی مثل دیجیکالا چنین کاری رو می کنند و درصد بسیار بالایی از فروششون مربوط به فروش ها و صادرات خارج از کشور میشه.

همینطور بنده عرض نکردم وجود سرویس بی محدودیت دلیل بر برتری هست.
    اتفاقا وجود همین قوانین درست و منظم هست که این شرکت رو تا این حد موفق کرده در صورتی که شما شاهد ایجاد تاپیک های مختلف درمورد قوانین شرکت های مختلف در همین انجمن هستید.
    شما مطمعن باشید وجود قوانین دقیقتر اتفاقا خیلی هم به بالا بردن کیفیت و کم کردن هزینه های جانبی کمک می کنه که حالا جای بحثش ایجا نیست.
    در کل این شرکت در برابر کیفیتی که ارائه میده و در کنار اون قیمت سرویس ها، در برابر سایر رقبا بدون شک برتر هست. بنده نمی گم سرویس ارزونتری موجود نیست، بحث بنده روی کیفیت و ارزش پکیجی هست که شما به ازای پرداخت مبلغی دریافت می کنید و برتری این پگیج در مقابل رقبا

در مورد فروشنده ها هم خوب اصلا به نظر من ارزش بحث کردن وجود نداره
    اولا که لزوما کم سن و سال بودن دلیل بر بد بودن و ... نیست. خود من و شما مگه از کجا شروع کردیم؟
    بنده دوستانی رو میشناسم که به سن قانونی نرسیدن ولی در زمینه فعالیت خودشون بدون شک از بهترین ها هستند.
    در مقابل هم دوستانی هستند که با سن بالا ....
    در کل به نظر بنده اگر یک فرد کم سن و سال و بی تجربه می تونه بر روی بازار و فعالیت یک شرکت دیگه تاثیر گذار باشه، پس 100% مشکل از شرکت هست که فعالیتش توسط افرادی بی تجربه به خطر می افته.
    شما شک نکنید کار هرچقدر بهتر و بزرگتر باشه، دستیابی و تاثیر گذاری سایرین روی اون کمتر خواهد بود و اگر این تاثیر گذاری بالا هست، پس بدون شک کار هم به خوبی انجام نشده و یا حداقل به اندازه کافی بزرگ و با ارزش نیست

موفق باشید
    ویرایش توسط navid2zp : March 20th, 2017 در ساعت 18:06

2. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)