نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 233

موضوع: آسمان پرداخت - درگاه واسط غیر عمومی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : آسمان پرداخت - درگاه واسط غیر عمومی

نقل قول نوشته اصلی توسط bigane087 نمایش پست ها
    واقعا موضوع خنده داری رو بیان کردین
    کی گفته سایتی مثله ایران فیلم خلاف قوانین ایران هست ، شما خودتون فیلم های دوبله شده ی این رسانه رو تماشا نمیکنید .
    این سایت اصلا هم مشکل خاصی با درگاه ها نداره و مشکل اصلی درگاه ها و دلیل *****شدنشون سایت های قمار و چیز شکن فروش هستند
    دلیل ***** شدن و غیر قانونی جلوه دادن سایت هایی مثله ایران فیلم هم میتونه پایین بودن سطح فکر مردم رو جلوه بده .

درود
    میتونم سوال کتم اگر خلاف قوانین ایران نیست چرا بالای 200 - 300 دامنه اون فیل/نر شدن ؟ حتی دامنه های اون با هر عددی در چندین پسوند فیل/تر شده مثلا iranfilm(x).com و iranfilm(x).org و ... تماما فیل/تر هستند

میتونم سوال کنم اگر غیر مجاز نیست با این حجم تراکنش چرا نمیره خودش درگاه مستفیم بگیره ؟
    از نظر شما شاید مشکل نداشته باشه ولی از نظر قانون و اونی که دستور بسته شدن درگاهها و هر سایتی را صادر میکنه یعنی همان مرجعی که دستور فیل/تر صدها دامنه اون را داده خلاف هست و هر وقت شما تو این مملکت کاره ای شدی و تونستی نظری بدی برو بگو بی مشکله و فیل/تر نکنند ، بگو فیلم های بدون سانسور غربی و سریال های آنچنانی دیگه آزاد هستند ... چون از نظر بنده هم اشکالی ندارند ولی من هم بدتر از شما کاره ای نیستم
    ضمنا من از هیچ سایت پولی هیچ فیلم و سریالی را تا امروز دانلود نکردم و خودم به راحتی میتونم هر فیلم و سریالی را پیدا کنم و دست آخر ایران فیلم مرجع فیلم و سریال دوبله و غیر دوبله نیست ، میگی نه ؟ هر فیلمی که اون قرار داده را بگو من لینک از سایت دیگه بهت بدم
    از آقای عبید معذرت میخوام موضوع نامروبط تو تاپیک اونها مطرح شد ولی چون پست بنده نقل قول شه بود ناچار جواب دادم چون آدم هایی که فکر میکنند حرف بقیه خنده دار هست معمولا فکر نکرده حرف میزنند

2. تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)