درود
میتونم سوال کتم اگر خلاف قوانین ایران نیست چرا بالای 200 - 300 دامنه اون فیل/نر شدن ؟ حتی دامنه های اون با هر عددی در چندین پسوند فیل/تر شده مثلا iranfilm(x).com و iranfilm(x).org و ... تماما فیل/تر هستند
میتونم سوال کنم اگر غیر مجاز نیست با این حجم تراکنش چرا نمیره خودش درگاه مستفیم بگیره ؟
از نظر شما شاید مشکل نداشته باشه ولی از نظر قانون و اونی که دستور بسته شدن درگاهها و هر سایتی را صادر میکنه یعنی همان مرجعی که دستور فیل/تر صدها دامنه اون را داده خلاف هست و هر وقت شما تو این مملکت کاره ای شدی و تونستی نظری بدی برو بگو بی مشکله و فیل/تر نکنند ، بگو فیلم های بدون سانسور غربی و سریال های آنچنانی دیگه آزاد هستند ... چون از نظر بنده هم اشکالی ندارند ولی من هم بدتر از شما کاره ای نیستم
ضمنا من از هیچ سایت پولی هیچ فیلم و سریالی را تا امروز دانلود نکردم و خودم به راحتی میتونم هر فیلم و سریالی را پیدا کنم و دست آخر ایران فیلم مرجع فیلم و سریال دوبله و غیر دوبله نیست ، میگی نه ؟ هر فیلمی که اون قرار داده را بگو من لینک از سایت دیگه بهت بدم
از آقای عبید معذرت میخوام موضوع نامروبط تو تاپیک اونها مطرح شد ولی چون پست بنده نقل قول شه بود ناچار جواب دادم چون آدم هایی که فکر میکنند حرف بقیه خنده دار هست معمولا فکر نکرده حرف میزنند