نقل قول نوشته اصلی توسط ali-m نمایش پست ها
اینجوری که شما میگی نمیشه توجیه کرد .
اگر برای 100 نفر میشه یه کارت را شارژ کرد (طبق ادعای خودشون) چرا یکی دو نفر باید مشکل پیدا کنند ؟
چرا پاسخ گو نیستند ؟
چرا وعده سر خرمن میدن ؟
چرا جواب ایمیل ها را نمیدن ؟
چرا معمولا در دفتر شرکت نیستند ؟
چرا ...
اگر حمایتش میکنید پس دارید با اینکار آبروی خودتون را گرو میزارید .
اگر پول ما را نده یعنی شما هم مثل ایشون هستید .
درسته ؟
عزیزان من، مثل اینکه شما متوجه قضیه نیستید!! ایران تحریم شده!! معنی اینو میدونید؟! یعنی هیچ کشوری در جهان نمیتونه با ما مراوده پولی و مالی و نیز قرارداد های تجاری داشته باشه مگر اینکه بخواد خودشو به دردسر بندازه و یا اینکه مثل ژاپن برای خودش مهره ای باشه (تازه همون هم یکی به میخ میکوبه یکی به نعل)....

ایشون از شما پول میگیره، بالفرض ترنسفر میکنه به آذربایجان یا استرالیا، از این جا به بعدش دست بانک هست و اگر کمی مشکوک بشوند، یا کار رو طول میدن یا کلا چوپ لای چرخ میگذارن و پول رو بلوکه می کنند.

شما با آگاهی به اینکه "ایران تحریم هست" و "ممکنه پول شما بلوکه" بشه، قبول می کنید که کردیت کارت بگیرید و یا حسابتون رو شارژ کنید. وگرنه همین هم نباشه، تا عمر دارید کسی به شما کردیت نمیده تو دنیا و هیچ اعتبار بین المللی براتون قایل نیستند! این بیزینس هیچ تضمینی نداره، همتون اینو میدونید مگر اینکه بخواید خودتون رو به ندونستن بزنید و بعد از بروز مشکل، انتظارات بیجا داشته باشید.

بنده خودم وقتی شرکت e-Gold وابسته به بانک Gold Exchange لندن حساب کل ایرانی ها رو بلاک کرد، سرمایه ای برابر 30,000 دلار آمریکا رو از دست دادم و هیچ وقت هم بهم برگشت نخورد. با اینکه پدرم بارها با بانک صحبت کرد و پیگیری نمود (ایشون تو لندن شرکت دارند و چند ماهی از سال اونجا هستند). و یا با همین کردیت کارت ها سر جمع تا حالا حدود 20,000 دلار از پولم بلوکه شده. به نظرتون من هم مثل شما یقه شرکت های واسطه یا صرافی ها رو گرفتم؟! نخیر!! قضیه بدیهی است و کاملا درک شده، نیازی به بد و بیراه گفتن به این و اون نیست!

شما اگر پولتون رو میخواید، برید جلوی در بانک شعار بدید! برید یقه مدیر عامل بانک رو بگیرید! برید با رؤسای کشورهای ابر قدرت دعوا کنید! یا اینکه قبول کنید شما خودتان ریسک این کار را پذیرفتید.

دیگر اینجا حرفی ندارم، بدرود