نقل قول نوشته اصلی توسط ali-rezam نمایش پست ها
اگر اسکریپت شما به صورت رایگان با امکاناتی که میگید + امنیت بالا ارائه بشه ، بله بسیار عالی هست و قطعا استفبال میشه. ولی واقعا رایگان ؟! با امکانات بالا ؟!

بله درسته فقط برای هاستینگ استفاده نمیشه ولی بسیاری از دوستان از جمله خود بنده با این حال که سرویس هاستینگ ندارند به دلیل امکانات گسترده و راحتی کار از whmcs استفاده میکنند و قطعا اگه اسکریپت جایگزینی براش باشه به اون کوچ میکنند...

اگه سیستمی با امکانات بالا ، محیط و رابط کاربربی زیبا و کاربر پسند به صورت رایگان ایجاد بشه عالی هست و بسیار هم کاربردی خواهد بود ، بنده کی باشم که موافق باشم یا نباشم ! تازه استفاده میکنم و دعا گوی شما هم هستم
اما معمولا این پروژه ها به جایی نمیرسه... ولی اگه شما قصد راه اندازی این پروژه رو دارید بنده هم خوشحال میشم که در حد توان کمکتون کنم و حتما دوستان زیادی هستند که حامی شما خواهند بود.
موفق و پیروز باشید
بسیار هم خوب! سپاس از اینکه دیدگاه خودتون رو گفتید؛ بله دقیقا به یکی از دلایلی که چنین سیستمی رو در نظر دارم همین هست( البته رایگان):
ولی بسیاری از دوستان از جمله خود بنده با این حال که سرویس هاستینگ ندارند به دلیل امکانات گسترده و راحتی کار از whmcs استفاده میکنند و قطعا اگه اسکریپت جایگزینی براش باشه به اون کوچ میکنند...