نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: گروکِشی و رفتار غیر حرفه ای وی پی اس گروپ و ندادن بک اب سایت !!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : گروکِشی و رفتار غیر حرفه ای وی پی اس گروپ و ندادن بک اب سایت !!!

من اشتباهی تو کار هاستینگ مورد نظر نمیبینم.شما تست خواستید.ایشون دادند.به شما میگن منابع مصرفی سایتتون اینقدره.باید همچین پلانی رو بخرید! مطمعنا هم ایشون میتونن شما رو ساپورت کنند.منتهی شما باید کیسه رو شل کنید...
    حالا اخلاقا ایشون کمی اشتباه کرده.اخلاقا باید به شما اعلام کنند ایا میتونید همچین پلانی رو بخرید یا خیر یا با شما به توافق برسند یا بگن به سلامت..که متاسفانه این کارو نکردن و میگن کل پولو بده بک اپتو بدم..
    ما خدا نیستیم قضاوت کنیم..چه میدونیم بین شما چی شده..کاش خودش میومد میگفت چی شده!
    حالا مهمترین اشتباه از خود شما بوده دوست من..من هم زمانی وبمستر بودم و الانم هستم..کسی که میخواد هاست تست بگیره سایتشو بروز نمیکنه!! تا تکلیف مشخص بشه دید میتونه بمونه بعد سایتو بروز کنه..شما دو سه روز نشده مگه چه قدر سایتتو بروز کردی که الان گرفتار بک اپت هستی؟ هیچ وقت در محلت تست کسی سایت بروز نمیکنه مگر مطمعن بشه تو ان هاستینگ موندگاره...تست هم چند روز نیاز نیست..تو 48 ساعت مشخص میشه سایت چه قدر منابع استفاده میکنه و هاستینگ مورد نظر به شما اعلام میکنه..یا میمونید یا میرید...
    اگرسایت رو زیاد بروز نکردی بیخیال بک اپت شو برو همون قبلی رو بیار بالا فوقش دوباره مطالب رو بزار..اگر زیاد بروز کردی که مجبوری 11 رو بپردازی..با این تاپیکی که زدی دیگه عمرا مجانی بک اپتو بهت بدن! اگر هدفت اطلاع رسانی بود هم که کردی...
    ویرایش توسط delta : February 23rd, 2017 در ساعت 17:37
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

2JZ

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)