نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: دوستان دانش و خدماتتون رو ارزون نفروشید ⚠️⚠️⚠️

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان دانش و خدماتتون رو ارزون نفروشید ⚠️⚠️⚠️

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria90 نمایش پست ها
    مواردی رذو که گفتی قبول دارم اما تو زرد بودن برخی بزرگان!
    از بزرگان 15 سرور اختصاصی گرفتیم هر کدام 32 گیگ رم و ... برای سال 92 که اون موقع توی خرید سرور اختصاصی واقعا کم تجربه بودم
    ===
    شما اذعان میکنی کم تجربه بودی پس باید کار رو میدادی دست با تجربه، مگه نه؟ متخصص آی تی! متخصص سرور

------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا به حساب معتبر بودنشون که خیلی هم اسمی و گنده هم هستن کلی هم تحقیق کردیم ازشون همه تاید کردن اکی گفتیم دیگه اینا کارشون درسته !
    بعد مشخص شد قیمت هر سرور رو مثلا اگه هر کدام باید ماهی 500 هزار از ما میگرفتن ماهی 1200 از اما گرفتن!

===
    شما وقتی سرور گرفتی پرسیدی از کدوم دیتاسنتر هست از همون جا تحقیق میکردید دارید چی میخرید و اینا چقدر کشیدن روش!
    نه؟ با قیمت بقیه مقایسه میکردین معلوم میشد چقدر گرونتر گفتن و چرا
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    مشخص شد اگر گفتن سرور ها کاملا نو خریداری میشه و تحویل ما میشه دروغ گفتند و سرورها استوکی بوده

===
    شما قرارداد داشتین پس بعد از تحویل سرور باید هاردور رو تست میزدین!
    سوال من اینجاست شما از کجا و کی فهمیدین استوک بودن؟ و چرا لحظه اول بعد از تحویل نفهمیدین؟

مشخص شد اگر گفتند حمله شد روی سرویس ما انتظار فایروال 6 میلیونی که هیچی انتظار فایروال نرم افزاریم نداشتیم حتی گفتیم لازم هست خودمون فایروال میخریم واستون بزارید روی سرور گفتند نه نیاز نیست!
    فقط انتظار داشتیم ببرن روی اینترانت اما از 15 تا 8 تا رو نتونستن ببرن حالا به هر دلیلی که خودشون میگن روی بقیه سرورها اتک نبود و مشکل فنی شبکه دیتاسنتر بود که ما بازرس فرستادیم دیتاسنتر مشخص شد اتک بوده!!!! نه شکل فنی و بی عرضگی اون شرکت بسیار معتبر در مدیریت ترافیک شبکه

===
    خوب شما که خودتون میدونستید اتک هست و میدونید دیتاسنتر ایرانی اتک رو دفع نمیکنه باید خودتون کانفیگ میگردین،
    سوال اینجاست: بازرس فرستادید و شکایت کردین به حقتون رسیدین؟ اگه نه بگین که به چه دلیل وقتی حقتون بوده از دی سی خسارت نگرفتید؟

مشخص شد کانفیگ سرورها بهینه نبوده که ما مجبور شدیم چند میلیون تومن پول بدیم از خارج ریموت بشن به سرورها و کانفیگ کنن واسمون اونجا بود که تفاوت کانفیگ سرور لینوکس یک شرکت ایرانی یا یک شرکت معتبر خارجی رو فهمیدیم! فهمیدیم توی خارج پول زیاد میدی واقعا همون اندازه سرویس میگری اما توی ایران پول زیادی فقط به اسم گنده شرکت ها میدی

===
    خوب شما این رو نفهمیدین متاسفانه! و دارید دروغ به من تحویل میدین
    اگر تا امروز متوجه شده بودین و درس گرفته بودین به من نمیگفتید میرید از دیجیتال اوشن مستقیم میخرید و چرا شرکتی مثل وب رمز اینقدر بالاتر میگیره برای همون سرور
    اگر متوجه شین که هر چی پول بدین همونقدر آش میخورید الان در این تاپیک نبودید

مشخص شد مانیتورینگ 24 ساعته نکردن ولی پول مانیتورینگ 24 ساعته رو گرفته بودن !!!
    ===
    مانیتورینگ مگه دست شما نیست؟ خودتون چطوری ندونستین که 24 ساعته مونیتور نمیشه؟
    اگه کار در حد مهمی بوده و شما هم علاقه مند بودین خودتون حداقل یک پنل مونیتور Free داشتین و میدیدین آمار مغایرت داره

و موارد دیگه
    این شد که اعتبار من توی اون قسمت کامل خراب شد !!!
    موارد رو در بالا یکی یکی جواب دادم
    در کل قصد من بحث یا کوبیدن شما نیست منم مثل شما ضرر دادم بی آبرو شدم، ولی خوب تجربه من از پولایی که ضرر کردم شیرین تر هست. 10 ضرر دادم 20 کار رو از روی تجربه همون ضرر گرفتم الان
    یک چیزی رو میگم با خط طلایی تو ذهنتون بنویسید
    تجربه هزینه داره مفت به دست نمیاد

در کل وقتی شما پروژه ای دارین که 15 تا ددیکیتد اونم در ایران لازم دارید
    پس اینقدری تجربه و تخصص دارید دیگه؟ اگه ندارید چطور همچین چیزی رو به شما سپردن؟
    اگه نمیدونستید پس چطوری در پروژه ای اینچنین خوب بودین؟

اگه اون تایم اینقدر تخصص داشتید چرا مواردی مثل مانیتورینگ یا استوک بودن رو تست نزدین؟
    ویرایش توسط ParsWebIT : February 16th, 2017 در ساعت 21:21
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)