نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: سوت و کور شدن وب ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    690
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : سوت و کور شدن وب ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    به تلگرام مربوط نیست !! تلگرام یه نرم افزاره چت همین...الان توش انواع کانالهای دانلود بازی و نرم افزار و فیلم و موزیک و... هم به وفور یافت میشه!!
    فیس بوک هنوزم هنوزم تو کل جهان اوله و پرکاربرترین..اما کشور ما چی؟
    علت چیه؟ مشخصه دیگه نمیزارن شما سایت داشته باشی..شما هر سایتی بزنی باید 7 خان رستم رو بری برای انواع مجوزها..نماد اعتماد و ساماندهی و مجوز بنیاد ملی و... اخرشم فیل تری!!هر سایتی بزنی فیلت رو تر میکنن..مردم میبینن سایتها رو دارن میزنن میرن تلگرام کانال میزنن حداقل کسی گیر نده..
    مسخره ترین حالت ممکن اینه که برای کانالهای تلگرام هم مجوز گذاشتند!!
    فرهنگ وب و وبداری رو در ایران کشتند...وبلاگ هم نمیتونی بزنی یا فلیل تری یا اوین!
    قبل از این تلگرام لعین، من همیشه با دوستام تو فیس بوک بودم و اونام بودن. فید ها لحظه به لحظه آپدیت می شد.
    پیج ها هم اون جا ساماندهی داشتن (پورن ها ریپورت می شدن و حذف خب)، اما چون مارک هیچ تعاملی با ایران نداشت، پیج زدن و اداره اش خیلی راحت و خوب بود.
    فیس بوک هنوز هم توی جهان اوله با وجود واتس اپ و اینستاگرام و غیره، اما مردم دنیا فهم دارن و می دونن که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
    الان یه خبر طرف می خونه تو تلگرام، می پرسی منبعت چیه، میگی فلان کانال. حالا کاری نداریم کانال هرچقدر هم معتبر باشه! کانالای نامعتبر که دیگه واویلاست
    اصلا من هیچ، شما به عنوان بزرگ تر که مسلما از من بیشتر دیدی، قبل و بعد تلگرام رو می تونید که مقایسه کنید، درسته؟
    فیس بوک هفت خان داشتیم، یوتیوب هم داشتیم، اما تلگرام خودش که نه، ولی مردم نمی دونم به چه دلیلی رو آوردن به تلگرام و دیگه حاضر به سختی کشیدن نیستند!
    حتی طرف یه سرچ ساده هم حاضر نیست بکنه تو وب و دو دقیقه از اون تلگرام بی صاحاب مرده بیاد بیرون

2. تعداد تشکر ها ازSaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)