نوشته اصلی توسط
esfahanhost
من احتمال ميدهم که پيغام بالائی با امضای (رکس نت) از اعضای تيم ققنوس باشد که فقط برای انحراف موضوع اينگونه از آنها حمايت ميکند تا آنها به کلاهبرداری خود ادامه دهند ، در اثبات کذب بودن ادعاهای ققنوس و کارمندانشان جای هيچ بحثی نيست ، فقط کافيست یه تلفن ناقابل به اداره آگاهی اصفهان واحد جرائم رايانه ای بزنيد که کاملا احدی پور آنجا شناخته شده است و به محض آنکه کسی ازش شکايت ميکند فورا پول طرف را پس ميدهد و رضايت ميگيرد که طرف بيخيال شکايت کلاهبرداری شود که در صورت اثبات اين جرم تا هفت سال بايد با لباس راه راه آب خنک بخورد و اگر طرف شکايت نکرد هم پول او را ميخورد ، همچنين کافيست برای اثبات دروغ سابقه ده ساله ققنوس یک هوايز از دامنه سايت آنها بگيريد و ببينيد اين سايت در نهم ژانويه 2009 ايجاد شده است طبق لينک زير :
esfahanhost.com/whois/index.asp?domain=fnxcard.com
همچنين اين شرکت در تاريخ بيست و سوم تير 1388 ثبت شده که ميتوانيد تائيد ثبت آن را در سايت روزنامه رسمی کشور ببينيد و سابقه ده ساله فقط فریبی دوباره است :
rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=925356235838572
من به کمک خدا و به اراده خدا تلافی کل کلاهبرداری هائی که تا حالا کرده را تو دلش در میارم و تا تو زندانش نکنم ولش نمیکنم و فقط به پس گرفتن پولم بهش رضایت نمیدم ، هر کی خواست از اون شکایت کنه میتونه از من مشاوره بگيره و ببينه که من باهاش چيکار کردم
این هم شماره من 09133044771 سعیدی