نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

موضوع: ای دلار، به کجا چنین شتابان!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mizbanaval آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : ای دلار، به کجا چنین شتابان!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    شما که این حرف رو میزنید خوب میدونید قیمت پهنای باند و ترافیک در این دیتاسنتر های داخلی بالاست و ارزش نداره که سرمایه گذاری بکنیم وقتی طرف اکانتش مال امسال میاد افر قیمت پایین میزاره مجبور هستیم که ما هم ارزون بدیم چون مشتری هامون رو اینطور از دست میدیم ! از نظر من اگر انجمن بیاد یک کاری کنه اون هم اکانت های تازه وارد رو تایید فعالیت در بخش آفر و پراخت رو تا چندماه نده حداقل طرف بیاد یکم شناسایی بشه و بعد بخدا قسم نمیخوام اسم بیارم ولی سر یکی از مجازی ساز ها طرف حتا بلد نبود ارتباط سرورش رو با پنلش فعال کنه حتا بلد نبودم ایزو مونت کنه روی سرورش حتا بلد نیست تمپلت فعال کنه که بخاطرش رفتم تمپلت گرفتم تاپیک براش زدم که بیا طبق این آموزش کار کن ! اون موقه انتظار دارید بیاد قیمت بالا بفروشه؟ وقتی انقدر سطح علمی پایینی دارن واقعا ادم چه انتضاری میتونه داشته باشه؟ من 10 میلیون تومان این ماه هزینه کردم چه تبلیغ چه هزینه سرور ها ولی وقتی این وضعیت بازار آدم دل سرد میشه خدایی این وضعیت باید جمع بشه به هر شکل شده
    سلام
    منطقی ترین راهش پولی کردن بخش خرید و فروش هست حق اشتراک پرداختن های نسبتا بالا .... تا غیر استاندارد شدن قیمت ها رقابت های واقعی صورت بگیره و ۹۹ درصد مشکل خیلیا حل خواهد شد

اگر‌ این اتفاق نیوفته بهتره بخش فروش جمع شود حداقل شان و شخصیت یک انجمن تخصصی در ایران خراب نشود !

ما حداکثر همکاری چه مالی چه نیروی کمکی رو برای انجام این کار با مدیران محترم انجمن خواهیم کرد
    ویرایش توسط mizbanaval : December 27th, 2016 در ساعت 10:12
    مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
    منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
    تلفن : 02188339415
    ایمیل: info@mizbanaval.com

2. تعداد تشکر ها از mizbanaval به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)