درود
متاسفانه مامورین فتا و همچنین مسئولان دیتاسنترهای داخلی هم دقیقا همین اشتباه را دارند
عید امسال زهرمار بنده شد چون ماموران فتا از اراک یک پرونده بزرگ برای من باز کرده بودن که از روز سوم فروردین تا آخر اردیبهشت کارم شد رفت و برگشت به دادگاه و تو آخر سیصدهزار تومان دادم دادگاه کارشناس خبره بگیره و حرف های من را اگر تایید کنه تبرئه بشم ، تبرئه شدم و کارشناس دقیقا حرف های من را تو نظراتش نوشته بود و اعلام کرده بود که محتوای تمامی مطالب سانسور شده و هیچ مشکلی نداشتند و بنده هیچ وقت اقدام به فروش فیلم نکرده بودم ، ولی چه فایده سایتم نابود شد ، 300 هزار تومان دادم ، دو ماه هم الاف شدم و کلی هم حرف از خانواده ام شنیدم که واقعا اگر کاری نکردی چرا باید بهت گیر دادن ؟
این همه سایت فیلم و سریال با محتوای آنچنانی و با درگاههای مستقیم از psp ها و کسی باهاشون کار نداره ولی مامور کله کدو اراکی با 700 کیلومتر فاصله از شهر بنده کلی برام دردسر درست کرد و احتمالا هم باهاش حرف بزنید میگه نان حلال به خانواده ام میدم نمیدانم چرا دخترم ...
جالب اینجاست که وقتی قاضی نظر کارشناس خودشان را خونده بود دستور بستن پرونده را داده بود و وقتی من درخواست برگرداندن مدارک ضمانت نامه (ده تا ضمانت نامه ازم گرفتن تا نفرستنم آب خنک بخورم!) را کردم با عصبانیت گفت : چه کسی از تو مدارک گرفته ؟ به چه حقی ؟
هیچی دیگه کم مانده بود یک کتک هم از ایشان بخورم که چرا بیچاره ام کردن ؟