نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: بسته شدن سرور های توسط دیتا سنتر آسیاتک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : بسته شدن سرور های توسط دیتا سنتر آسیاتک

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام

در کشور ما بعضاً مردم جایگاه مقام انتظامی و مقام قضایی را مشابه می دانند . اما در حقیقت این موضوع صحیح نمی باشد .و طبق قوانین جاری کشور هر کدام دارای شرح وظایف و اختیارات خاص خود می باشند
    درود
    متاسفانه مامورین فتا و همچنین مسئولان دیتاسنترهای داخلی هم دقیقا همین اشتباه را دارند
    عید امسال زهرمار بنده شد چون ماموران فتا از اراک یک پرونده بزرگ برای من باز کرده بودن که از روز سوم فروردین تا آخر اردیبهشت کارم شد رفت و برگشت به دادگاه و تو آخر سیصدهزار تومان دادم دادگاه کارشناس خبره بگیره و حرف های من را اگر تایید کنه تبرئه بشم ، تبرئه شدم و کارشناس دقیقا حرف های من را تو نظراتش نوشته بود و اعلام کرده بود که محتوای تمامی مطالب سانسور شده و هیچ مشکلی نداشتند و بنده هیچ وقت اقدام به فروش فیلم نکرده بودم ، ولی چه فایده سایتم نابود شد ، 300 هزار تومان دادم ، دو ماه هم الاف شدم و کلی هم حرف از خانواده ام شنیدم که واقعا اگر کاری نکردی چرا باید بهت گیر دادن ؟
    این همه سایت فیلم و سریال با محتوای آنچنانی و با درگاههای مستقیم از psp ها و کسی باهاشون کار نداره ولی مامور کله کدو اراکی با 700 کیلومتر فاصله از شهر بنده کلی برام دردسر درست کرد و احتمالا هم باهاش حرف بزنید میگه نان حلال به خانواده ام میدم نمیدانم چرا دخترم ...
    جالب اینجاست که وقتی قاضی نظر کارشناس خودشان را خونده بود دستور بستن پرونده را داده بود و وقتی من درخواست برگرداندن مدارک ضمانت نامه (ده تا ضمانت نامه ازم گرفتن تا نفرستنم آب خنک بخورم!) را کردم با عصبانیت گفت : چه کسی از تو مدارک گرفته ؟ به چه حقی ؟
    هیچی دیگه کم مانده بود یک کتک هم از ایشان بخورم که چرا بیچاره ام کردن ؟
    ویرایش توسط Ramin : November 23rd, 2016 در ساعت 00:03 دلیل: حذف کلمه نامناسب

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)