عزیز من بیکارم شما را بترسونم دادسرا ناحیه 31 نه 13 توی پست قبلیم اشتباه تایپی بود که یه سرچ بزنید دادسرای جرایم رایانه ای هست بعدشم اینکه من برای چی شما را بترسونم فقط ازتون راهنمایی خواستم اونایی که این بلا سرشون اومده منو نصیحت کنن نه شماهایی که اینو تجربه نکردید و نظر میدید من چند پست دیگه از دوستان که فتا ریخته بود خونه شون و کامپیوترشون گرفته بود خوندم و دیدم افرادی مثل شماها هم استارتر را دروغ گو خطاب میکردید در کل کمک نخواستم نمیخواد راهنمایم کنید با یه وکیل در میان بزارم بهتره

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط chaishpish نمایش پست ها
اول از اینکه پرونده که تشکیل میشه برای کسی که خوانده هستش نمیتونه اطلاعاتی باشه، این خودش نقض 100% قانون هستش- البته بازداشتگاه تا 72 ساعت نیاز به دلیل نداره اما گرفتن فیش حقوق نشون از این داره پرونده مختومه و جای اعتراض نداره.اگر انیمیشن مثل فوتبالیست ها و .. که توش یکسری مشکلات هست که اصلا امکان نداره بازداشت بشید. اگر واقعا به خاطر یک همچین چیزی هستش باید برید و وکیل خبره بگیرید و از دولت شکایت کنید ، فکر نکنید چون دولت هستش رسیدگی نمیشه خیر شما اگر دلایلی که اینجا میگید 100% همین باشه باید درخواست اعاده حیثیت بدید .در غیر این صورت شما مجرم میشید . هیچکس قانون رو مثل وکیل نمیدونه شاید شما همه چیز رو اینجا نگید اما پیشنهادمیدم وکیل بگیرید و کوچکترین نکته رو بهش بگید . چون این پرونده مشکلاتی داره انگار از طرف فرد خاصی هستش که نفوذ خوبی داره چون پرونده برای خوانده حتی در موارد امنیتی ملی، اطلاعاتی محسوب نمیشه .
ممنون از راهنمایتون قراره امروز برم از اطلاعات پرونده عکس بگیرم و برای وکیل بفرستم تا ببینم موضوع چیه و اینکه من تهران نیستم بعضی از دوستان سوال کرده بودن