نوشته اصلی توسط
donyayema
جلوی نابینا بزارم شاید ولی جلوی ادم دانا بزارم هیچوقت عجولانه تصمیم نمیگیره!
بنده چون اینجا فعالیتی انجنانی ندارم و فقط برای خرید سرور میام و الان 3ه ساله سرورامو از اینجا تهیه میکنم برای همین هربار یوزرمو فراموش میکنم و یوزر جدید میسازم.یوزرم جدیده دلیل نیست که خودمم جدید باشم اینجا.یا اینکه نتونم خریدی کنم!
شما اومدی فقط یه چیزی بگی و بری! حرفات پر از تناقضه..اگر من استارتر باشم پس نباید جدید باشم اینجا؟؟ها؟؟پس قدیمی هستم اینجا و حرف من درسته که سرورای زیادی اینجا گرفتمو و سالها اینجا بودم!
و اگر من کاربر جدیدی هستم اینجا چطور میتونم همزمان استارتر هم باشم؟؟
و اینکه شما از کجا میدونید من تو تاپیکها اعتراض نکردم؟ بنده یک موردشو اومدم اینجا اعتراض کردم متاسفانه از اینجا بن شدم! داخل سایتی که سرورم گرفته بودم تمام تیکتها و غیره رو یارو حذف کرد که من نتونم مدرک ارائه کنم!اون زمان مدیریت به شدت از این فروشنده ها دفاع میکرد و نمیشد اینجا شکایتی کنی!
شما با این حرفای پر تناقض و حرفایه عجولانه و یه طرفه قشنگ معلومه تاحالا سر ملت کلاه نزاشتی.!
بنده بید عرض کنم خودمم یکی از اونام که از این فروشنده سرور گرفتمو پولم رفته!دلیلی نمیبینم از ایشون بخوام دفاع کنم. فقط دارم حقیقتو میگم که نه تنها ایشون بلکه خیلهای دیگه کلاه برداری میکنن فقط گنده ایشون بالا اومده.
شما هم دوست عزیز به جای داشتن ذهن کاراگاهانه و قضاوتهای عجولانه یکم از این به بعد یاد بگیر یه طرفه نری جلو و قضاوت نکنی..