نقل قول نوشته اصلی توسط donyayema نمایش پست ها
اینقدر سر ملت کلاه گذاشتین که همه چیزو قاطی کردین.

بنده جز این یوزر هیچ یوزر فعالی ندارم اینجا..

شماهم انگار تازه واردی با این تاریخ عضویتت ؟!

بعد فکر نکنم خرید از کاربرای اینجا ربطی به تاریخ عضویت در این سایت داشته باشه؟
ربطشو توضیح بده..

بعد من مولتی و تازه وارد چه نفعی میبرم این کامنتارو میزارم؟که میایی اینجا کاراگاه بازی در میاری؟
عزيزم من ٣.٥ ساله كه ديگه سرويسي ارائه نميدم و خدا رو شكر به حلال و حرام به شدت معتقدم ، پس هيچوقت سر هيچ كس (حتي يك نفر ) رو كلاه نگذاشتم و نخواهم گذاشت.

ايشالله كه ايدى استارتر نيستيد كه با وي پي اس يا قند شكن ثبت نام كرده.

بنده ٤ سال پيش اينجا عضو شدم با يك اكانت و اي پي ديگه كه به دلايلي ( با مديريت هم هماهنگ شده ) اين اكانت جديد رو ساختم و از اكانت قبلي استفاده اي نميشه.

ربط بسيار بسيار زيادي داره اتفاقا. وقتي شما عضو نباشي ، آفر ها رو نميتوني ببيني ، آفر هارو هم ببيني ، لينك هارو نميبيني ، پس سفارش نميشه بدي + شما با اين همه خريد و ناراضي بودن از همه سرويس دهنده ها ، جا داره بگم مشكل از سمت شما بوده. + اگر واقعا خريد داشتيد و راضي نبوديد ، ميتونستين زير تاپيك اون سرويس دهنده اعلام كنين كه الان شكي وجود نداشته باشه
پاسخ اين سوال رو در پاراگراف ٢ دادم. شما استارتر هستي و سعي داري با اين كار ، بگي كه نه و كيفيت ما خيلي خوبه و اين حرفا ولي بايد عرض كنم مدارس به زودي شروع ميشه و تو اين ٢-٣ روز نميتونيد زياد مشتري جلب كنيد قربان. ضمنا كاراگاه بازي هم در كار نيست ، شما اين حرف هارو جلوي يك نابينا هم قرار بدي همين حرفارو نتيجه ميگيره حتى ، اونقدرها پيچيده نيست.

با احترام ، پيروز باشيد

Sent from my iPhone using Tapatalk